För dig som

Item ID: 210291-1-1

587 kr
  Buy
Size
Available
Not available
.
Not available

 

ecster_summer16

 

 

Vi på Z-aim rekommenderar dig som jägare att välja just detta underställ till din jakt! Hög kvalitet och ett väldigt bra pris samt rejält förlängd tid innan du luktar svett mot ett ställ av syntetmaterial. Och dessutom ett av det bästa miljövalen du kan gör!

Vi själva jagar ofta vilt på ett sådant sätt att vittringen är av mycket stor betydelse! För detta blir valet av underställ och i vilket material som det tillverkats en av utrustningens viktigaste delar! Bambu har alla fördelar du som jägare vill komma åt, det har hög värmeförmåga, fuktabsorbering och är väldigt bekvämt samtidigt som dess naturliga bakteridödande effekt på bästa möjliga sätt gör att du inte börjar lukta svett! Att som jägare dra på sig ett underställ av syntetmaterial är ett rejält misstag, än om man nyss duschat så är det bara någon timme bort innan man börjar lukta illa och lägger ut en väldigt tydlig vittring runt sig helt i onödan. För att inte tala om fördelen att jaktkamraterna slipper svettodören! 

Produktbeskrivning:

- Komplett med byxa och tröja, med inlägg av neonrosa.
- Finns i storlekarna XS - 2XL.
 
Bambutextil framställs av bambufiber som är 100% nedbrytbart. Tyget andas och absorberar fukt tre till fyra gånger snabbare än bomullstyg. Det har dessutom en naturlig antibakteriell egenskap och förmåga att skydda sig själv från sjukdomar, svamp, skadedjur och bakterier. Detta gör att bambutextilier håller sig luktfria och fräscha mycket längre än andra textilier – på naturlig väg. 


Bookmark and Share


Skriv recension

Categories
Customer's Area