Z-aim™ Z-aim™ Hunter, skjutstöd Z-aim™ Hunter, skjutstöd Z-aim™ Hunter, skjutstöd Z-aim™ Hunter, skjutstöd Z-aim™ Hunter, skjutstöd Z-aim™ Hunter, skjutstöd

Z-aim™ Hunter, skjutstöd

695 kr
  Köp
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  • Fri returfrakt
  • 365 dagars öppet köp


Låg fraktkostnad

  

Z-aim ™ Hunter är vårt eget skjutstöd utvecklat för effektivt jaktskytte. Konstruktionen ger Z-aim Hunter många fördelar mot andra konstruktioner. Det mest påtagliga är snabbheten och det stora användningsområdet- ingen skjutställning är omöjlig med Z-aim Hunter, och inget skjutstöd kan på kortare ögonblick låta dig prestera precisionen. När tiden är avgörande hindra Hunter att den rinner dig förbi.

Du kan på ett ögonblick skjuta stående, sittande, knästående, liggande, från kanten av jakttornet etc. En självklarhet på vapnet för dig som vill veta vart du träffar och dessutom komma till skott på kortast möjliga tid! Vi törs lova att du inte blir besviken!

Jaktmarker & Fiskevatten testade i utgåva 2006 nummer 6, skjutstöden som finns på marknaden. De testade dem i ett stort antal aspekter och valde Z-aim ™ Hunter som testets vinnare. Citat: ”Vi anser att Z-aim ™ Hunter är en av de mest intressanta nyheterna på vapenmarknaden under lång tid. ” Vi är så imponerad av stabiliteten, det är därför vi har valt Z-aim ™ Hunter som testvinnare. ”

Endast din egen fantasi sätter gränsen för hur HUNTER används- din prestation vet vi ökar betydligt!

Läs mer via länken nedan. Läs också testet här bredvid.Bookmark and Share


Skriv recension

Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen