"Premium vapenverktyg från Wheeler: För vapenentusiaster och professionella vapensmeder"

"För vapentekniker, vapensmeder, skyttar och jägare är rätt verktyg avgörande vid service och reparation av vapen. Många delar är utformade för specialverktyg och kan lätt skadas om fel verktyg används. Med Wheelers verktyg för service, underhåll och montering av kikarsikten och tillbehör kan du vara säker på att utföra arbetet korrekt utan att riskera att skada skruvar eller andra delar.

Wheelers verktyg är välkända bland både vapensmeder och privatpersoner för deras förmåga att hantera specialutformade skruvar som är vanligt förekommande på vapen. Modell- och märkesanpassade skallar är ofta en nödvändighet för att öppna och utföra arbete på ett vapen korrekt. I Wheelers verktygssatser hittar du ett brett utbud av specialnycklar som är nödvändiga för att hantera olika typer av skruvar.

När du behöver montera ett kikarsikte spänningsfritt och korrekt är Wheelers inlodningsverktyg det självklara valet. Med Wheelers verktyg är du rustad för att utföra korrekt och säkert arbete på dina vapen, utan risk för skador."

Produkter
Övrigt