Dieselvärmare stuga & Bil

Färdiga dieselvärmare byggda för att vara så enkla och snabba att sätta i drift som det bara går. Perfekta överallt där man på ett enkelt sätt behöver en värmekälla. Värm upp din stuga, jaktkoja, bil, båt, garage eller vad du vill! Drivs med 12V batteri, vill du göra systemet helt underhållsfritt så koppla batteriet till en solcellspanel.

Värmarens effekt, temperatur, fläkt är ställbar, enkelt att anpassa efter behov. Kan användas med flera olika styrmoduler, från enkel On/Off med fläktstyrning till mer avancerade med inbyggd timer och fjärrkontroll. Dessa små bärbara dieselvärmare kan användas med direktutblås eller rörsystem som sprider/fördelar varmluften dit man vill, tiillexempel in i olika rum.

De levereras med ett komplett grundsystem som innehåller allt du behöver för att komma igång. I kittet ingår dessutom ljuddämpare för avgasutblås och luftintaget samt väggventl för varmluften in i stugan.

Den varma luften som blåser ut ur värmaren är aldrig i kontakt med någon förbränning och är därför helt fri från föroreningar.

Uppbyggnaden av systemet gör det enkelt att placera brännaren separat utanför stugan där man vistas om så önskas. Dessa brännare är tysta och enkla att skärma ljudet från, förbränningen är väldigt effektiv så ingen lukt sprids i omgivningen. Helt enkelt ett effektivare och bättre val i jaktkojan än det mesta annat!  

Produkter
Övrigt