"Välkommen till Z-aim - Din Partner för Jakt-, Fiske- och Friluftslivsutrustning!

Vi är stolta över att presentera det nya Z-aim, nu under ledning av Maskindelar Sverige AB (Org nr: 559128–4897). Vi välkomnar dig till vår verksamhet på Björnstigen 2 i den natursköna staden Lycksele, Västerbottens län.

Historien om Z-aim tog sin början år 2004 när vi introducerade vårat eget skjutstöd, Z-aim Hunter. Det patenterades av vår grundare, Mats Lindström, som fortfarande är en drivande kraft bakom vårt produkt- och sortimentsutvecklingsteam. År 2006 blev vårt företag ett aktiebolag, och samma år lanserades vår mångsidiga vapenrem, Z-aim Pro Stalker.

Sedan dess har Z-aim AB fortsatt att vara en banbrytare, ständigt sökande och utvecklande av ny effektiv utrustning för jakt, fiske och camping att inkludera i vårt sortiment. Vårt egna sortiment expanderar ständigt med fler produkter. Vår grundläggande filosofi är att varje produkt vi levererar måste vara effektiv och funktionell, för att ta din jakt-, fiske- och campingupplevelse till nya höjder. Vi är inte bara tillverkare – vi är även jägare, fiskare och vildmarksmänniskor, och vi förstår vikten av pålitlig utrustning.

Hos Z-aim är du alltid vår högsta prioritet, och vi strävar efter att ständigt förbättra och utveckla vårt sortiment som alla som älskar någon form av vildmarks- och friluftsliv behöver. Vår förhoppning är att du kommer att hitta precis det du söker hos oss, och att våra produkter kommer att ge dig precis det du behöver under lång tid framöver.

Välkommen till Z-aim. Vår passion är att leverera precis den jakt-, fiske- och campingutrustning som du behöver för att göra din utomhusupplevelse ännu bättre!" 

Produkter
Övrigt