Z-aim Hunting AB Org nr: 556794-3765

Z-aim Hunting finns i Lycksele, i Västerbottens län. Vill du besöka oss är du välkommen till Björnstigen 2. Företaget etablerades år 2004 i samband med att skjutstödet Z-aim Hunter uppfanns och patenterades av Mats Lindström som idag arbetar som VD och produkt/sortimentutvecklare. I augusti 2006 ombildades företaget till aktiebolag. I slutet av 2006 lanserades en ny multifunktionell vapenrem som patenterades.

Z-aim AB har efter det forsatt att utveckla nya produkter för det egna sortimentet och idag finns ett 20-tal. Gemensamt för våra produkter är att fokus ligger på effektivitet och funktionalitet och öppenhet för att ta nya vägar. Vi själva är jägare och vet hur viktig utrustningen är.  Z-aim AB söker givetvis också hela tiden efter produkter utvecklade av andra tillverkare och marknadsför gärna allt som vi tycker är bra, pålitligt och effektivt. Detta har resulterat i att vi idag är huvudleverantör åt ett flertal större amerikanska märken.

Hos oss på Z-aim AB står du som kund alltid i första rummet och vi gör allt för att utveckla, söka rätt på de produkter som vi jägare behöver. Vi hoppas att du hos oss finner vad du söker och att produkterna skall ge dig mycket nöje under lång tid!


 

Produkter
Övrigt