Just nu söker vi ny medarbetare!

Z-aim AB söker ny medarbetare till Lycksele. Sista ansökningstid: 2017 05 03

Z-aim AB bedriver försäljning och utveckling av jakt och fritidsprodukter via webb och butik. Vårt mål är att företaget fortsätter att utvecklas och möter kundernas behov och förtroende på bästa sätt. Jakten knyter samman människan med naturen och ger rekreation, kunskap samt skapar gemenskap mellan människor. Vi vill på bästa sätt bidra till att den svenska jaktkulturen fortsätter att utvecklas och bidrar med kontakten mellan natur och människa.

För detta söker vi dig som är engagerad och framåtriktad samt vill utveckla både dig själv och företaget med framåtanda och kreativitet.

Din profil:

Vi behöver dig som är flexibel och har egen drivkraft och förmåga att själv identifiera och utföra arbetsuppgifter samt hålla en god strukturell ordning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från orderhantering, telefonsupport, telefonförsäljning, lagerarbete. Du har lätt för att skapa god relation med kunder såväl i butik som via telefon och förstår att vårda varje kund på bästa sätt oavsett situation. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst bestå av orderhantering, lagerarbete, telefonsupport och reklamationshantering. Utöver det kommer du även att arbeta stundvis i butiken.

Du bör som lägsta krav ha fullgjort gymnasieutbildning med goda kunskaper i svenska och engelska samt ha god datorvana för arbete med orderhantering, men även för visst arbete med skötsel och uppdatering av webb. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. För dig som passar in i företaget finns goda möjligheter att vi tillsammans kan skapa ett ännu bättre framtida Z-aim AB.

Omfattning 100 % med 6 månaders provanställning.

Start: Omgående enligt överenskommelse.

Arbetstider: Vardagar mellan 08.00-17.00

Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

För att söka tjänsten vill vi att du som första steg överlämnar en skriftlig ansökan via mail/post eller personligt. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vänlig hälsning

Z-aim AB
Björnstigen 2
92133 Lycksele
Mail: info@z-aim.com
Mobil: 0701303679


 

Z-aim AB

Z-aim finns i Lycksele, i Västerbottens län. Vill du besöka oss är du välkommen till Björnstigen 2.  Verksamhet inryms på 1380 m2, butiksdelen stod färdig under våren 2015 och är ca 450 m2.  Företaget etablerades år 2004 i samband med att skjutstödet Z-aim Hunter uppfanns och patenterades av Mats Lindström som idag arbetar som VD och produkt/sortimentutvecklare. I augusti 2006 ombildades företaget till aktiebolag under namnet Z-aim AB. I slutet av 2006 lanserades en ny multifunktionell vapenrem som patenterades.

Z-aim AB har efter det forsatt att utveckla nya produkter för det egna sortimentet och idag finns ett 20-tal. Gemensamt för våra produkter är att fokus ligger på effektivitet och funktionalitet och öppenhet för att ta nya vägar. Vi själva är jägare och vet hur viktig utrustningen är.  Z-aim AB söker givetvis också hela tiden efter produkter utvecklade av andra tillverkare och marknadsför gärna allt som vi tycker är bra, pålitligt och effektivt. Detta har resulterat i att vi idag är huvudleverantör åt ett flertal större amerikanska märken.

Gällande åtelkameror är vi en av Sveriges största leverantörer och Generalagent för marknadsledande Uovision. Vi saluför också ScoutGuard, BolyGuard, Ltl A´corn. Bland våra kunder återfinns ett stort antal forskare, kontrollorgan för svensk viltvård/forskning samt andra statliga organisationer och myndigheter. Huvudkunder är givetvis jägare och entreprenörer.

Målet är att produkter Z-aim AB marknadsför skall ligga i toppskiktet och representera ett säkert produktval för dig som kunder. 

Hos oss på Z-aim AB står du som kund alltid i första rummet och vi gör allt för att utveckla, söka rätt på de produkter som vi jägare behöver. Vi hoppas att du hos oss finner vad du söker och att produkterna skall ge dig mycket nöje under lång tid!

Butikens öppetider:
Måndag - Fredag 
Kl 10-17.00

Telefontider:
Helgfria vardagar,
kl 8-12 och kl 13-17
0950-13500


 

Produkter
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen