Batterier och Laddare för Jaktutrustning och Elektroniska Tillbehör

Välkommen till vår kategori för Batterier och Laddare! Här hittar du allt du behöver för att hålla din jaktutrustning och dina elektroniska tillbehör i toppskick. Vi erbjuder ett brett utbud av batterier och laddare som passar perfekt för dina behov.

Våra Produkter

  • Foderspridare och Åtelkameror: Vi har batterier som passar perfekt för din foderspridare och åtelkamera. Våra laddbara Hunterszone IceGuard AA lithiumbatterier är det bästa valet för din viltkamera. De tappar inte styrka i kyla och håller samma spänning tills de är helt tomma. Din IR-blixt mattas inte av, och kameran fungerar ner till -30°C.
  • Garmin Astro och Hundpejl: Vi erbjuder batterier som säkerställer att din Garmin Astro och hundpejl fungerar optimalt under alla jaktförhållanden.
  • Ficklampor och Laser: Våra batterier och laddare håller dina ficklampor och laserverktyg redo för användning när du behöver dem som mest. Vi har också laddbara 18650 och 26250 lithiumbatterier från TrustFire, kända för sina bra priser och tillförlitliga originalkvalitet.

Fördelar med Våra Produkter

  • Hög Kvalitet: Våra batterier och laddare är noggrant utvalda för att erbjuda hög prestanda och lång livslängd.
  • Miljövänliga Alternativ: Med laddbara lithiumbatterier bidrar du till att minska avfallet och skydda miljön.
  • Pålitlighet i Alla Förhållanden: Våra batterier fungerar även under extrema temperaturer, vilket gör dem idealiska för jakt och friluftsaktiviteter.

Multiladdare

Vi erbjuder också ett brett utbud av multiladdare för både 220V och 12V, så att du enkelt kan ladda dina batterier hemma eller på språng.

Beställ Dina Batterier och Laddare Idag!

Utforska vårt sortiment av batterier och laddare och hitta de perfekta lösningarna för din jaktutrustning och dina elektroniska tillbehör. Besök vår webbshop för mer information och gör din beställning idag.

Produkter
Övrigt