Ryggsäckar och Hölsterryggsäckar för Jakt och Friluftsliv

Här hittar du ett brett utbud av ryggsäckar, hölsterryggsäckar, handkikarväskor, vapenfodral och skjutmattor anpassade för olika jaktformer och behov. Vårt sortiment inkluderar välkända och pålitliga märken som Eberlestock, Ozoom, Badlands och Neverlost, vilket garanterar hög kvalitet och funktionalitet för alla typer av jakt och friluftsaktiviteter.

Populära Produkter:

  • Eberlestock Vapor 2500 (40L): En mångsidig och slitstark ryggsäck som passar perfekt för vandring, jakt och andra utomhusaktiviteter. Med en kapacitet på 40 liter, stretchbara sidofickor och ett avskalat inre design är den idealisk för att bära all nödvändig utrustning utan att kännas klumpig eller tung​ (Z-Aim)​.
  • Ozoom Korpimäki (35L): En allsidig hölsterryggsäck för mobil jakt, med ett smart designat bärsystem som erbjuder bra stöd och komfort. Utrustad med justerbara remmar, vattentåligt tyg och integrerad regnskydd, gör den perfekt för olika jaktformer​ (Z-Aim)​.
  • Badlands Pursuit Approach (25L): En lättviktig och teknisk ryggsäck som erbjuder alla nödvändiga funktioner för lokala jakter eller turer till trädkojan. Med vattenflaskfickor, ultratyst KXO-32™-tyg och AirTrack™-upphängning är den en favorit bland jägare​ (Z-Aim)​.

Neverlost Addon Scout (28L): En hölsterryggsäck som gör det enkelt att bära vapnet bekvämt på ryggen, samtidigt som du har tillgång till en ryggsäck för kläder och andra nödvändigheter. Försedd med breda midjeband för extra stöd och komfort, samt hållare för termos och en trebent stol​

Produkter
Övrigt