Effektiva Vittringsdödare för Framgångsrik Jakt

Användning av vittringsdödande tvättmedel och kroppsvårdsprodukter som effektivt minskar jägarnas vittring har snabbt blivit populärt i Sverige. När vi själva började använda dessa produkter var vi skeptiska till om de verkligen kunde reducera vittringen så mycket att det skulle påverka jakten. Idag vet vi att skillnaden är enorm. Från att bli direkt upptäckt till att helt nonchaleras av viltet är fullt möjligt. Att kunna komma nära inpå viltet utan att skrämma dem, även när vinden inte är perfekt, är en fantastisk upplevelse. Du har då lyckats överlista viltets viktigaste sinne – luktsinnet.

Dessa produkter gör mer än att bara minska människans lukt; de innehåller inte heller några UV-förstärkare som vanliga tvättmedel har. UV-förstärkare gör kläderna snyggare för oss men gör oss synliga som skimrande blå för djur som hjortar och fåglar, särskilt i dåliga ljusförhållanden. Det innebär att även det bästa kamouflaget blir ineffektivt. När man börjar använda vittringsdödare märker man snabbt skillnaden. Dessutom kan du tvätta dina kläder hur ofta du vill utan att behöva oroa dig för UV-förstärkning.

Vittringsdödande medel är en självklarhet för många bågjägare och har snabbt fått många trogna anhängare bland svenska jägare. Vi erbjuder produkter från två av de mest ansedda tillverkarna: Hunters Specialties Scent-A-Way och Scent Killer. Dessa inkluderar spray, tvättmedel, tvål och mer, vilket garanterar att du förblir oupptäckt i skogen.

Produkter
Övrigt