Säkra och Certifierade Vapenskåp för Trygg Förvaring

Sedan 1979 har NOR-LYX försett vapenägare över hela världen med säkra och pålitliga vapenskåp. Våra vapenskåp är godkända av DNV och certifierade enligt Svensk Standard Säkerhetsskåp SS 3492, vilket är ett lagkrav för vapenförvaring i Sverige. Dessutom är våra skåp certifierade enligt norsk, dansk, finsk och tysk säkerhetsstandard.

Samtliga NOR-LYX vapenskåp är utrustade med lås certifierade enligt SS3880, vilket säkerställer högsta säkerhet. Dessa skåp är utvecklade i nära samarbete med svenska jägare för att erbjuda en användarvänlig lösning för förvaring av vapen och tillbehör. NOR-LYX fortsätter att utveckla nya idéer och lösningar för att förbättra säkerheten och bekvämligheten för dig som vapenägare.

Vi erbjuder ett brett sortiment av flyttbara tillbehör för våra vapenskåp, vilket gör det enkelt att anpassa din förvaring efter dina behov. När du köper ett vapenskåp från NOR-LYX kan du vara säker på att det finns tillbehör som förbättrar funktionaliteten och säkerheten. Våra tillbehör inkluderar bland annat olika typer av hyllor, hållare och belysningslösningar, som alla är designade för att göra din vapenförvaring så säker och praktisk som möjligt.

Produkter
Övrigt