Skor

Hos oss hittar du skor för jakt, fiske och fritid. Vandringskängor, stövlar och varma lätta vinterskor som passar för passjakt, vakjakt och vinterjakt.

Meindl är för de flesta ett välkänt märke som står för hållbarhet, kvalitet och komfort. Ett märke som väljs av många jägare och modellen Lappland GTX har snabbt blivit en favorit.

Lemigo i Polen tillverkar EVA skor av högsta kvalitet som är extremt lätta och varma. Hos oss har de visat sig överlägsna under alla jaktformer där man är beroende av att man inte börjar frysa. Dess extremt låga vikt gör dem även till ett enkelt val för rörlig jakt. Sulorna i dessa skor är jämfört med andra mycket mjukare vilket ser till att man enkelt kan smyga tyst. Hos oss på Z-aim är dessa skor ohotade som val för vakjakt, passjakt och rörlig jakt på senhösten. Söker du skor till dina barn är Lemigo EVA modeller ett perfekt val som håller dem torra, ser till att de orkar springa hela dagen, inte börjar frysa och vill hem! Kvalitén är hög och tillverkningen sker i Europa med godkända material.

Produkter
Övrigt