Tillbehör & utrustning för effektiv lockjakt!

Lockpipa för lockjakt på räv, älg, björn, lo, kråka, gås, rådjur, vildsvin, and, hjort hittar du hos oss. Vi erbjuder ett av Sveriges största sortiment av lockpipor och tillbehör för lockjakt. Med rätt lockpipa och utrustning härmar du harskrik, hackspett, fågelläten, muspip, kråkläten, gäss, älgläten med mera. Vi saluför lockpipor från Dan Thompson som PC2, FoxPro, Crit’R Call, Burnham Brother's, Faulk Predator, Knight & Hale, Red River, Sceery, Verminator, Zepp's, Wayne Carlton, Tally-Ho, Primos, HS med flera.    

Allt fler jägare upptäcker hur roligt och spännande lockjakt med munblåst lockpipa är. För att lyckas krävs att man är väl förberedd och har tränat på att använda lockpipan på rätt sätt för att skapa naturtrogna lockljud. När allt stämmer så reagerar djuren ofta kraftigt på lockljuden och kommer snabbt. Räven är ett tacksamt villebråd att locka med hjälp av lockpipa eller elektronisk lockdosa.

Ta gärna del av vårt utbud av filmer och böcker om lockjakt där du återfinner många som är gjorda av det mest legendariska jägarna inom lockjakt. Mer rätt utrustning och tillbehör för lockjakt kommer du att upptäcka att detta är en jaktform som erbjuder spännande och givande jakter efter många olika arter. Jaktutrustningen behöver i grunden inte alls vara avancerad men ett väl inskjutet kulvapen, ett bra camouflageställ, några olika lockpipor, en bulvan, ett smidigt skjutstöd och en bekväm jaktstol underlättar.

Produkter
Övrigt