Nu gör vi en prissänkning på några kameramodeller.

ScoutGuard 550P - ord pris 1900 nu endast 1500kr
Samma kamera som SG 550M (som vi sålt massor av), men utan mms-funktion. Filmar mycket bra med ljud tex, kolla orrspelsfilmerna. En mycket prisvärd kamera.

Nya ScoutGuard 550M – 8MP GPRS Ord pris 2995 nu endast 2695kr
Den helt nya modellen avScoutGuards välkända mms-kameran, nu med 8 MP, ny bildprosessor, ny bättre mobilenhet som också kan sända bilder via GPRS som datatrafik (billigare). MEN framför allt har kameran helt ny PIR-sensorn med räckvidd på 20-25 meter och extremt mycket högre känslighet. En stor skillnad mot den gamla modellen.

Acorn Ltl 5210 MMS 12MP BLUE Ord pris 3495 nu endast 2495kr
Totalt osynlig kamera = IR-ljuset är helt osynligt, inte ens någon impuls syns direkt i lamporna. Vi har film på björnar som är en halv meter framför kameran - och ser inte ens då att den filmas. MMS-kamera med Acorns känsliga sensorer och höga tekniska utrustningsnivå med t.ex. timer, time lapse, foto+film i samma detektion.


Z-aim Unlimited
Vi har nu sålt drygt 300 av vår laser sedan de kom i november!!! Nöjda kunder över hela Norden.
Läs recensionen som kom idag:

"Jag köpte ett laser designator via en kompis från er och fick den förra fredagen, monterade den och åkte ut på gris jakt på kvällen, och vad hände, jo jag fick skjuta en första kvällen. Mina kompisar som en trodde att detta inte skulle fungera fick sina näsor ca 3.0 meter långa. Nu har jag en bra åtelbelysning och en bra laser och en suverän åtelkamera från er. Tack för att ni finns med saker som funkar när man ska jaga .
En nöjd kund som kommer tillbaka!
Mvh Peter Carlsson Pålsboda"

Z-aim Unlimited gör nattsikten, dyra märkessikten med 56 mm tub överflödiga. Du har garanterat skjutljus ut till 150 meter, i totalt mörker, med alla typer av kikarsikten, oberoende av pris och skick. Men högre förstoring till över 300m. Du är inte beroende av måne, snö eller fasta ljuskällor - du har skjutljus med dig överallt.

Vi är så säkra att du blir nöjd med Unlimited att vi lämnar 30 dagars öppet köp !!! Observera att Laser Designatorn enbart är laglig att använda vid eftersök, skyddsjakt = samma regler som med vanliga ficklampor eller nattkikarsikten.

Titta gärna även på våra nya menyer: Beredning skinn/trofé samt Fällor & tillbehör. Vi har även en ny meny som heter Jakttorn, stegar, stol. Inte färdigt än men titta in = vi har en otroligt bra jaktstol i kamouflage med ryggstöd och kyl bag under till ett fint pris. Kommer snart hit.

Vänlig hälsning från oss på Z-aim AB

Produkter
Övrigt