Vakuumpåsar & Vacuumrullar

Hos Z-aim kan du vara säker på att du köper vakuumpåsar och vacuumrullar av högsta kvalitet till ett förmånligt pris! Våra påsar är tillverkade av co-ex PA/PE-material, vilket garanterar exceptionella egenskaper och högsta kvalitet. De är helt giftfria och kan kokas, och deras tjocklek gör dem extremt tåliga mot punktering från ben eller när de hanteras i frys.

Vår kombinerade tjocklek är hela 180 my, medan många andra marknadsför påsar med endast 90–100 my. Det är lätt att förstå skillnaden i tålighet och funktion när du väljer vårt material av högsta klass.

  • De flerskiktigt samextruderade nylonfilmerna av PA/PE som används i våra vakuumpåsar ger materialet dess erkända status som det allra bästa för att tillverka vakuumpåsar av högsta möjliga kvalitet. Co-ex PA/PE-materialet i våra vacuumpåsar skapar en högbarriärfilm med enastående prestanda på många sätt. Materialet byggs upp genom flerskikts samextrudering av de enskilda materialen (PA, PE).
  • Co-ex PA/PE-materialet har utmärkt högtemperaturbeständighet på över 100 grader Celsius, vilket gör det perfekt för långtidskokning av vakuumförpackade livsmedel. Det innehåller inga skadliga ämnen och är därför också ett utmärkt val för användning i sous vide-maskiner.
  • Co-ex PA/PE-materialet behåller sina egenskaper av hög kvalitet vid låga temperaturer, vilket gör det idealiskt för infrysning, till skillnad från många andra material som kan bli spröda eller styva.
  • Kombinationen av material och tillverkningsprocessen där PA/PE flerskikts samextruderas ger materialet en enastående barriärförmåga mot syre, vatten, koldioxid och mer. Denna höga barriärförmåga säkerställer maximal hållbarhet och bevarande av färskhet och smak för de förpackade livsmedlen.
  • Våra vacuumpåsar av co-ex PA/PE svetsar utmärkt. Påsarnas tjocklek möjliggör djup prägling, vilket ger vakuummaskinen optimala förutsättningar att suga ut all luft.
  • Co-ex PA/PE-materialet är även lämpligt för aseptisk förpackning, uppblåsbar förpackning och användning inom textil-, livsmedels-, elektronik-, hårdvaru-, kemisk, fotoelektrisk och andra industrier som kräver vakuumförpackning.
  • Jämfört med glasförpackningar, aluminiumfolieförpackningar och andra plastförpackningar har samextruderade co-ex PA/PE-material en betydande kostnadsfördel utan att kompromissa med barriärförmågan.
  • Sammanfattningsvis är co-ex PA/PE ett dubbel-flexibelt material med utmärkta mekaniska egenskaper, vilket gör det mycket lämpligt för vakuumförpackning.
  • Det är extremt tåligt mot punktering och rivning.

Vi hoppas att vår utförliga förklaring av materialet och dess egenskaper hjälper dig att göra det bästa valet för dina behov. Som jägare, fiskare eller självhushållare vet du hur mycket arbete och energi som krävs för att skaffa eget viltkött, färsk fisk, grönsaker och svamp. En perfekt förpackning är avgörande för att maximera hållbarheten av dessa skatter, och med våra produkter är du i trygga händer!

Produkter
Övrigt