stol, lockjakt, rådjursjakt, hopfällbar, jaktstol, Jaktstolen har rejäl Hopfällbar stol i kompakt Hög Hopfällbar låg jaktstol, lockjakt etc.

Hopfällbar låg jaktstol, lockjakt etc.

Artikelnummer: 57006

Denna modell av jaktstol används mycket i USA och passar perfekt för dig som vill hålla en låg profil i terrängen men bekvämt kunna använda knäna som stöd men ändå sitta bra. Den är hopfällbar och har bärrem. En smart sak med stolen är att benen är högre på ena sidan så den lutar lite vilket gör den mer anpassningsbar på flera sätt. Har du stöd för ryggen skall den luta innåt så ger den bättre stöd under större del av baken/låren etc. Men det märker du fördelarna med när du har den. Du behåller låg profil i terrängen, når ändå lätt handkikare eller annan utrustning du lagt bredvid dig på marken. Bra stol för lockjakt efter räv men också fin i kanten på åkern/skogen under bockjakten etc. Smidig att bära med sig i remmen över axeln.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Denna modell av jaktstol används mycket i USA och passar perfekt för dig som vill hålla en låg profil i terrängen men bekvämt kunna använda knäna som stöd men ändå sitta bra. Den är hopfällbar och har bärrem. En smart sak med stolen är att benen är högre på ena sidan så den lutar lite vilket gör den mer anpassningsbar på flera sätt. Har du stöd för ryggen skall den luta innåt så ger den bättre stöd under större del av baken/låren etc. Men det märker du fördelarna med när du har den. Du behåller låg profil i terrängen, når ändå lätt handkikare eller annan utrustning du lagt bredvid dig på marken. Bra stol för lockjakt efter räv men också fin i kanten på åkern/skogen under bockjakten etc. Smidig att bära med sig i remmen över axeln.Bookmark and Share


Skriv recension

Produkter
Övrigt