Prune Oil (Plommon Olja)

Artikelnummer: 81928

Prune Oil ( Plommon Olja) är effektiv som lockmedel i grävlingsfällor samt även omtyckt av björn. Doften är inget annat än stark doft av plommon.

Många som aktivt fångar grävling i fällor tycker att just plommon ger ett mycket bra fångstresultat. Problemet med plommon i en grävlingsfälla är att även råttor finner dem mycket åtråvärda och ofta snabbt äter upp allt. Plommon olja har fördelen att den kan appliceras direkt inne i fällan, gärna under framkanten på trampgillret. Applicerad ger den under långtid ifrån sig en helt naturligt doft av plommon som grävling har svårt att motstå och därför med stor sannorlikhet går in i fällan även om resterande beten är uppätna. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Prune Oil ( Plommon Olja) är effektiv som lockmedel i grävlingsfällor samt även omtyckt av björn. Doften är inget annat än stark doft av plommon.

Många som aktivt fångar grävling i fällor tycker att just plommon ger ett mycket bra fångstresultat. Problemet med plommon i en grävlingsfälla är att även råttor finner dem mycket åtråvärda och ofta snabbt äter upp allt. Plommon olja har fördelen att den kan appliceras direkt inne i fällan, gärna under framkanten på trampgillret. Applicerad ger den under långtid ifrån sig en helt naturligt doft av plommon som grävling har svårt att motstå och därför med stor sannorlikhet går in i fällan även om resterande beten är uppätna. Bookmark and Share


Skriv recension

Produkter
Övrigt