Z-aim Force

Nu lanserar vi kikarsikten Z-aim Force med hela 10x förstoringsväxel. Optimala för dig som vill använda samma vapen till flera olika jaktformer. Genomgående hög kvalitet borgar för att du och ditt vapen kan prestera hög precision i alla situationer. Antireflexbehandlade glaslinser av hög kvalitet, 30 mm hårdanodiserad aluminiumtub i ett stycke, sidoparallax ner till 10 yds, belyst riktmedel, gasfylld tub, vattentäta till 30 cm i 54 gradigt vatten, skottfasta, imtäta, konstant långt ögonavstånd och flippskydd som standard.

 


 

 


 

Modellerna vi har är:

  • 1 - 6 x 24
  • 2 - 20 x 44
  • 3 - 30 x 56
 

 

Force 1-6x24

 

 

 

 

 

 

 

Specifikation:

Vikt: 485 g

Längd: 255 mm

 

 


 

FORCE 2-20x44

 

Med 10x förstoringsväxel är Z-aim FORCE 2-20x44 garanterat ett av marknadens mest mångsidiga kikarsikten. Med kompakt format, otroligt förstoringsspann, ett ögonavstånd i världsklass, fullt antireflexbehandlade glaslinser och ställbara belysning, är det ett suveränt sikte för alla jaktformer.

 

 

 

Utrustat med allt ett modernt kikarsikte skall ha: sidoparallax ner till 10 yds, gasfylld hårdanodiserad aluminium tub i ett stycke, antireflexbehandlade linser av glas för god skärpa och ljustransmission, belyst riktmedel (röd & grön), långt konstant ögonavstånd, brett synfält och marknadens största förstoringsväxel på hela10x.

 

Med en lägsta förstoring på bara 2 gånger, brett synfält, kort format och 44 mm objektiv är siktet mycket bra till jakt vid snabbt skytte och korta skjutavstånd.
Den högsta förstoring på hela 20 gånger är perfekt för allt långhållsskytte under jakt och vid insjutning.

 

 

 

 

 

Fullt antireflexbehandlade linser av optiskt glas, 30 mm tub kombinerad med 44 mm objektiv och belyst riktmedel uppnår siktet mycket bra egenskaper för jakt i dåligt ljus. Långt tubutstick, framför objektivlinsen motverkar reflekterande sidoljus och regnstänk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifikation:

Vikt: 680 g

Längd: 330 mm

 

 


FORCE 3-30x56


Med 10x förstoringsväxel är Z-aim FORCE 3-30x56 ett mycket intressant sikte - oerhört mångsidigt. Med ett imponerande förstoringsspann, ett ögonavstånd i världsklass, fullt antireflexbehandlade glaslinser och ställbar belysning, är det ett suveränt sikte för alla jaktformer. Belysningen är även den i världsklass, ena sidan av vredet är för mörkerskytte och har fem lägen. Den andra sidan är en dagbelysning med fem. Detta tillfredställer även den mest kräsne.

 

Specifikation:
Vikt: 900 g

Längd: 380 mm

 

Produkter
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen