Support & Hjälp vid problem

 

Här kan du hitta hjälp med dina problem. Vi förbättrar ständigt sidan och fyller på med nya lösningar. 

 

Reklamation 

Under de flesta produketer, vid Läs mer, finns en blankett -Reklamation. Skriv ut blanketten och fyll i den med varans fel etc. samt skicka in till oss. Glöm ej kvitto.

 

Åtelkamera Keepguard.

Support via mail: keepguardsupport@z-aim.com

- Blå skärm - kameran fungerar ej.

Ofta är det då fel på minneskortet - antingen för stort kort eller ett trasigt kort. Byt kort och prova igen.

 - Images sending reminder

Kameran har då dålig täckning och kan inte skicka just den bilden, nästa bild som kommer kan vara med en bild bifogad som vanligt. Prova byt antenn om det bara kommer reminder bilder.

- Drar mycket batteri

kolla först vad du har för batterier, alkaliska eller upplandningsbara är inte att rekomednera. Har du lithium kolla så alla batterier håller rätt spänning, är ett batteri dåligt kommer den dra ut dom andra batterierna.Filmning, speciellt i mörker drar ström! Om du har många besökare framför kameran, använd ett externt batteri.

- Slutar plötsligt skicka 

Om du har ett telia kort och nyss laddat på det så måste du ibland ta ur simkortet och ringa ett samtal för att ta bort ett hälsningsmedelande telia ibland skickar ut till kontantkort. 
Har du nybytt batterier kan sändningen behövas slås på efter, då vissa kameror går ner i sparläge när den känner att batteret börjar bli dåligt och stänger då av vissa funktioner, så som sändningen. 
Slut på surf? 

E-postbilder i skräposten 

Detta är inget fel som sitter i kameran utan det är den epost leverantör ni har som har branväggar mm som hamnar i vägen. Hotmail har haft detta problem men bilderna har hoppat tillbaka till vanliga inkorgen efter ett tag. 

 


 

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt