Portabla lagerhallar, förvaringstält

I vår imponerande lagerhallskategori hittar du en mängd förvaringstält med enkelrörskonstruktion. Vi erbjuder ett brett urval för att du enkelt ska kunna hitta den exakta storleken och modellen som passar dina behov. Observera att vi inte erbjuder de allra största lagerhallarna här, eftersom de kräver fackverkskonstruktion för att säkerställa en robust takkonstruktion.

Våra tält är alla välbyggda och finns i olika rördimensioner. Om du planerar att använda tältet i områden med hög snöbelastning rekommenderar vi att du väljer en modell med fackverkskonstruktion. Det är också viktigt att överväga hur takets utformning och tjockleken på tältduken påverkar tältets styrka och lämplighet för olika klimatzoner.

När du väljer ditt tält kan du anpassa det genom att välja mellan tre olika tjocklekar på PVC Tarpaulin-duken (610g/m2, 780g/m2, 900g/m2). Duken är av högsta kvalitet och erbjuder UV-resistens, vattentäthet och brandsäkerhet.

Våra enkelrörskonstruktionstält passar bäst i områden med lätt snöbelastning. Tänk på att takets utformning påverkar hur snön glider av. En spetsig eller rund takform gör det enklare för snön att rinna av.

När du väljer bredd på tältet är det viktigt att tänka på hur varje takbåge påverkas av den totala snövikten. Om du inte har ett specifikt behov av bredd är det alltid en bättre idé att välja ett längre tält i stället för ett bredare.

Tänk också på att valet av en tunnare duk påverkar tältdukens förmåga att hantera snöbelastning per kvadratmeter. För säkerhetsskull, se till att regelbundet kontrollera och ta bort snö om snödjupet överstiger 10 cm.

Om du behöver klättra upp på taket är det viktigt att använda en säkerhetssele. Sätt alltid din säkerhet i första hand!

Produkter
Övrigt