Tält Enkelbåge- Maskinhall, Lagerhall, Garage

Välkommen till vår tältkatalog över modeller med enkelrörskonstruktion, här du hittar det perfekta tältet för ditt behov! Hos oss kan du anpassa ditt tält med logotyp för ditt företag och välja mellan färgerna vitt, grått eller grönt.

Vår leverantör har en lång historia inom tälttillverkning och erbjuder högkvalitativa tältmodeller med noggrant utformade detaljer. Endast material av högsta kvalitet används, och vi är stolta över att leverera produkter av högsta standard.

I vår tältkategori hittar du ett brett utbud av maskinhallar, lagerhallar, garagetält, djurstallar och containertält med enkelrörskonstruktion. Dessa tält är kraftigt konstruerade och finns i olika rördimensioner. För områden med stora snömängder rekommenderar vi modeller med fackverkskonstruktion i takstolarna.

När du väljer ditt tält kan du anpassa det med tre olika tjocklekar på PVC Tarpaulin-duken (610g/m2, 780g/m2, 900g/m2). Duken är av högsta kvalitet och är UV-säker, vattentät och eldsäker.

Tälten med enkelrörskonstruktion passar bäst i områden med lätt snöbelastning. Tänk på att takmodellens utformning påverkar snöavvisningen. En spetsig eller rund takform gör det enklare för snön att glida av.

Välj bredd klokt, eftersom det påverkar varje takbåge i förhållande till den samlade snövikten. Om du inte har ett specifikt behov av bredd, är det alltid bättre att välja ett längre tält istället för ett brett.

Tänk på att valet av en tunnare duk också påverkar hur mycket snö tältduken kan bära per kvadratmeter. För säkerhets skull, se till att kontrollera och ta bort snö om snödjupet överstiger 10 cm.

Om du behöver klättra upp på taket, använd alltid en säkerhetssele, eftersom tältduken kan vara halkig. Din säkerhet är vår prioritet!

Produkter
Övrigt