Fackverksram Maskinhallar, lagertält, hangartält, garagetält

Här hittar du vårt sortiment av de största och mest robusta tälten, konstruerade med en fackverksram för att klara de tuffaste förhållandena.

Ramkonstruktionen ger en betydligt ökad bärkraft åt de bredaste och längsta tälten. Det gör dem mer användbara som lagerhallar, maskinhallar, garagetält, även i de norra delarna av landet där snöbelastningen är högre.

Dessa tält är tillgängliga i kategorier som inkluderar lagerhallar, maskinhallar, containerhallar, djurstallar, garagetält med mera.

Trots att dessa tält är extremt robusta, vill vi be dig som kund att överväga några viktiga aspekter som påverkar deras bärighet och förmåga att hantera stora snömängder.

Om du befinner dig i norra Sverige, undvik att köpa ett tält som är bredare än nödvändigt. Istället, välj en smalare och längre modell för att minska belastningen på takbågarna.

Om du vet att tältet kommer att utsättas för stora snömängder, rekommenderar vi att du väljer den tjockaste PVC-tarpaulin-duken (900g/m2), som klarar av den högsta vikten.

Investera i ett tält med en takprofil som främjar naturlig snöavfall. Oavsett vilket tält du väljer, se till att regelbundet skotta bort snö om snödjupet överstiger 20 cm.

För din egen säkerhet, använd alltid en säkerhetssele om du måste klättra upp på taket för att ta bort snö eller utföra andra uppgifter. Din säkerhet är vår prioritet!

Produkter
Övrigt