Köp Presentkort hos Z-aim AB – Perfekt för Jakt, Fiske och Fritid

Köp ett presentkort (Ger 7% rabatt på ordinarie pris) hos oss på Z-aim AB och ge bort den perfekta gåvan för jakt-, fiske- och friluftsälskare! Med vårt breda utbud av kvalitetsartiklar är det enkelt för mottagaren att hitta något de verkligen vill ha. Våra presentkort gäller i hela tre år från inköpsdatum, vilket ger mottagaren gott om tid att välja ut sin favoritutrustning.

Perfekt Gåva för Alla Tillfällen

Ett presentkort från Z-aim AB är den perfekta gåvan att ge bort till din vän, make, maka eller till och med till personalen på firman. Det är en flexibel och uppskattad gåva som passar alla.

Enkel Användning

Presentkortet kan användas både i vår fysiska butik och direkt i vår webbshop. Vid användning i webbshopen skriver man enkelt in presentkortsnumret i rabattkodsfältet i kassan. Detta gör det även möjligt för mottagaren att handla via faktura för större belopp. Utförliga anvisningar följer med presentkortet.

Snygg Inslagning och Direktleverans

Vill du skicka presentkortet direkt till mottagaren? Vi erbjuder snygg inslagning med presentpapper och ett gratulationsmeddelande för endast 39 kr extra. Välj detta tillval i valmöjligheterna när du köper presentkortet!

Välj Belopp

Välj bland flera olika belopp som passar din budget. Om du önskar ett specifikt belopp som inte finns i våra alternativ, kontakta oss gärna på order@z-aim.com, så hjälper vi dig.

Ge bort friheten att välja med ett presentkort från Z-aim AB – den perfekta gåvan för alla som älskar jakt, fiske och friluftsliv!

Produkter
Övrigt