Helia 5 - kompromisslös optik!

DEN NYA GENERATIONEN KIKARSIKTEN HELIA 5

Helia 5 står för kikarsikten i den senaste optiska generationen med maximal bildkvalité och ljustransmission som effektivt kombinerats med innovativa lösningarna för att göra det absolut bästa kikarsiktena sett till vad som idag är möjligt.

Den nya serien kikarsikten Helia 5 erbjuder perfekt bildskärpa kant till kant kombinerat med ett enormt brett synfält för att erbjuda skytten det bästa möjliga fördelarna i allt skytte.

Förutom detta erbjuder Helia 5 kikarsikten en ljustransmission på över 90 % vilket betyder stora fördelar under sena kvällar och mörka nätter.

Speciell uppmärksamhet och koncentration har lagts på att skapa en innovativ design vilket resulterat i sikten med mycket kompakt format. Resultatet är en serie sikten med belysningshus med minimal storlek och som i varje klass är kompakta och lätta.

Belysningen på Helia 5 är skapad utan kompromisser för oslagbar belysning dagtid/nattetid, från extremt stark till extremt svag för att du inte skall behöva göra någon kompromiss.

Dag & nattbelysning med steglös dimmer för alla ljusförhållande med inbyggd intelligent automatisk ljusfunktion. I påslaget läge tar automatiken över och stänger av belysningen när vapnet ställs upp och slår på den igen när du gör anläggning med vapnet.

Helia 5 erbjuder två olika riktmedel anpassade för snabbt skytte med hög precision samt med ballistiska linjer för precision skytte på långa avstånd. Helia 5 har icke medförstorande riktmedel.

Ögonavstånd på 95mm.

OILPHOBIC belagda linser.

11års världsomfattande garanti med 2 års elektronikgaranti gällande för hårkorset belysning. (Beroende på modell).

Helia 5 vann den välkända utmärkelsen IPC-Award

KAHLES Helia 5 serien vann i Maj 2014 den välkända utmärkelsen IPC Shooting Industry Award från England genom att övertyga alla experter i juryn inom alla gällande kriterier. Det är ingen slump att KHALES Helia av många jägare under väldigt lång tid setts som synonymt för kikarsikten av högsta möjliga kvalitet och funktion.

Produkter
Övrigt