V6

DOCTER V6

Naturen är oförutsägbar. Det är därför det är ännu viktigare att du kan lita på utrustningen. Docter V6 kikarsikten representerar det mest högpresterande och tillförlitliga följeslagare en moderna jägare kan välja. De tre modellerna uppfyller alla krav för ett modernt kikarsikte i absolut toppklass: en 6-faldig zoomfaktor, stort synfält för snabbhet, komfort och säkerhet, superfint riktmedel med en dimbar belyst punkt för den mest exakta inställningen av riktmedlets belysning kombinerat med en avancerad automatik. Perfekt skärpa, kontrast på siktbilden även på långa avstånd. State-of the-art glasmaterial och avancerad antireflexbehandling garanterar ljustransmission, högsta möjliga kontrast, skarpa konturer och briljant klara färger.

Skarpt och fint riktmedel för perfekt precision. För att förbereda jägarna för dagens utmaningar jakt på bästa möjliga sätt, har vi utrustat alla DOCTER V6 modeller med riktmedel 4i i det 2: a bildplanet - en vidareutveckling av den beprövade riktmedel 4. Hår-tunna linjer vägleder ögat perfekt till målpunkten. Riktmedlets belysning i signal rött gör det enkelt att focusera på målet, punkten kan snabbt anpassas perfekt till alla ljusförhållanden. Vare sig du jagar i glittrande solsken eller under en månljus natt - kan du omedelbart detekteras målet och riktpunkten och avfyra ett exakt placerat skott.

DOCTER shiftcontrol belysningskontroll

Om ljusförhållandena förändras, kan du anpassa ditt DOCTER V6 kikarsiktes belysning med en knyck på handleden för att passa till miljöns ljusstyrka. En kontinuerligt justerbart och tyst arbetsbelysningsstyrning anpassad till fysiologin i ögonen ger optimal detekterbarhet och starka kontraster under alla ljusförhållanden.

Med automatisk avstängning sparar kikarsiktet automatiskt in värdefull strömstyrka i batteriet. Om kontrollen inte används under 180 minuter stängs belysningen av automatiskt - och tack vare den integrerade minnesfunktion, är det omedelbart tillgänglig efter en reaktivering i den senast inställda ljusstyrka.

V6 serien är kikarsikten:

  • Med 6-faldig zoomomfång
  • Helt anpassade för att passa alla typer av jakt
  • Utrustade med extremt fina hårkors för maximal skytte precision
  • Externa linser med non-stick beläggning DOCTERmulticlean (Dmcl)
  • Dimbart hårkors, perfekt för alla ljusförhållanden
  • Bekväm och tyst belysningskontroll
  • Hög ljustransmission för perfekt bild och skärpa under alla ljusförhållanden.
  • Stor pupillavstånd ger dig den högsta nivån av säkerhet under skyttet.

 

Produkter
Övrigt