Docter Optik / Analytik Jena

Analytik Jena i Eisfeld

En optiktillverkare med långvarig tradition och fortsatt utveckling!

Vid sitt fabrik i Eisfeld, har Analytik Jena i generationer fortsatte med en stolt tradition inom utveckling och tillverkning av optoelektroniska konsumentprodukter, först skedde produktionen vid sen produktionsanläggningen i Jena under namnet Carl Zeiss för att senare flyttas till Eisfeld och med namnet Analytik Jena. En framgångssaga med optiskutveckling som nu varat i mer än 150 år. Tiden är ett enkelt uttryck för deras idag enorma kunnande och erfarenhet av optik, mekanik och elektronik.

För Analytik Jena har det aldrig varit någon tvekan om att fortsätta med denna tradition och passion för att utveckla optik inom toppsegmentet på marknaden. En innovativ anda är incitamentet och engagemanget för att alltid ligga i framkant.

Produktionsanläggningen i södra Thüringen kännetecknas av höga kvalitetskrav och strikt kontroll. Portföljen av högpresterande optik kombinerar idag klassiska produkter, såsom kikare och kikarsikten med moderna optoelektroniska enheter såsom mikroskop samt produkter med teknik för mörkerseende.

Med Analytik Jena monterat på ditt vapen kan du som jägare känna dig trygg.

Produkter
Övrigt