Mörkerkikare

I denna kategori finns ett utbud av termiska och digitala natthandkikare. Båda kategorierna har sina fördelar och givna plats. Vi har helt utelämnat att marknadsföra handkikare med den klassiska tekniken av ljusförstärkning efter som vi själva anser den förlegad 0ch känslig oavsett generation. 

Termiska handkikare är den modell som är tekniken som gör att du enkelt kan detekterar allt levande som utstrålar värme på långt håll. Med  termisk teknik upptäcker man lätt vilt än om bara en liten del är synlig. Effektivt för att spana av större ytor eller för att upptäcka vilt inne i skog som man annars skulle missa helt. Den termiska tekniken blir allt vanligare i konsumentprodukter och prisbilden har blivit betydligt lägre det sista åren. Det finns ett brett utbud av leverantörer och tillverkare att välja mellan och givetvis varierar både teknik och kvalitet.
Vi har valt att arbeta med Kinesiska tillverkare med hög kvalitet och ett bra samarbete. De termiska handkikarna från Cono-Tech erbjuder dig en hög bildkvalite, snabb uppstart, låg strömförbrukning, litet format och god ergonomi. Omtyckta och väldigt enkla att använda. Finns med och utan video & fotofunktion. 

De digitala Dag & Natt handkikarna vinner snabbt mark och är effektiva verktyg för dig som vill se ut till 2-300 meter nattetid. Den digital bildbehandlingstekniken har utvecklats mycket fort och bildkvaliten och räckvidden är mycket bra. Med denna teknik ser du tydligt detaljer på djuren som annars är svårt att se med en termisk modell. Största skillnaden uppstår när du till exempel vill se djuren horn eller betar. Med en termsik handkikare syns dessa ofta mycket dåligt eftersom de inte genererar någon värme. De digital handkikarna behöver en källa med IR-ljus när det är riktigt mörkt, de vi säljer har denna inbyggd. Pard Digital Dag & Nattkikare har inbygg videoinspelare, fotofunktion och WI-FI, så du kan enkelt dokumentera när du vill! Ett perfekt verktyg för dig som jagar vildsvin, lika bra under jakten som när man vill ut och spana!  

Produkter
Övrigt