Mörkerkikare/Nattkikare/Termiska/Digitala

Mörkersikte, nattkikare, värmeoptik, värmesikte, termiskt kikarsikte, digitalt nattsikte, handkikare... Alla benämningarna är i ropet sedan nya lagen trädde i kraft och vi i Sverige får jaga vildsvin lagligt med alla former av kikarsikten utvecklade för att användas nattetid. Vi på Z-aim har erfarenhet av alla typer av nattsikten och på grund av det så har vi helt valt att utelämna all form av försäljning av mörkeroptik av traditionell typ av ljusförstärkare eftersom att tekniken oavsett generation är känslig och presterar dåligt jämfört med modern termisk eller digital bildbehandlingsteknik. Vi säljer enbart modeller vi själva kan tänka oss använda på våra egna vapen! 

  • Hos oss hittar du termiska mörkersikten och handkikare från CONOTECH. I sortimentet hittar du produkter i framkant av utvecklingen gällande bildkvalitet och funktion. Med eller utan videoinspelning, avståndsmätare, WI-FI etc. Gemensamt för sortimentet är snabb uppstart, hög bildkvalitet, kompakt format och enkel hantering. Vi arbetar i direkt kontakt med CONOTECH för bästa service och priser. 
  •  Vårt sortiment av digitala mörkersikten och handkikare kommer från PARD. Deras nattsikten har tagit marknaden med storm för extremt bra bildkvalite och funktion som man normalt sett inte hittar i denna prisklass. Den digitala tekniken för nattsikten har gått med rasande fart framåt och man häpnar över vilken bild och räckvidd man har i total mörker. När du väljer en produkt från PARD får du inte bara tekniken för natt utan det fungerar kanon även dagtid. Alla modeller har videoinspelning, fotofunktion, IR-belysning, WI-FI, lasersikte med mera. Vi arbetar i direkt med PARD för bästa service och pris. 
Produkter
Övrigt