Tenderum Mörningstimer & Viltkyl

Tenderum har snabbt blivit kända för sina innovativa och effektiva mörningstimer som försett jägarna med en riktigt viktig del av deras jaktutrustning.

Mörningstimern ger jägarna en riktigt bra och välfungerande produkt för att på bästa sätt nå kontroll över mörhängning av fällt vilt. Ett välhängt kött både smakar bättre samt är mycket trevligare att äta. Förutom Tenderum mörningstimer så har företaget även gett jägarna ett effektivt och enkelt sätt att med billiga medel bygga en egen viltkyl för mörhängning av mindre vilt som rådjur, vildsvin och även delat större vilt. Byggsatsen för viltkyl innefattar detaljer för inredning samt fläkt för cirkulation av luft och går ut på att man bygger om ett vanligt kylskåp med smarta detaljer. 

Konstruktören av Tenderums produkter är själv jägare vilket skapandet grunden för behovet och gjorde att produktutvecklingen på ett naturligt sätt startade för att lösa ett eget behov, familjen började väl så smått ledsna på kött med väl tilltagen seghet och lågt utvecklad smak.

För oss på Z-aim AB är dessa produkter ett självklart val för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att viltköttet skall nå ända fram och representera det allra bästa köttet man kan uppbringa. Vi rekommenderar Tenderums produkter för hängning av allt kött, spelar ingen roll om det är vilt eller tamboskap så får du full kontroll.

Produkter
Övrigt