Mörkersikten

Mörkersikten för effektiv och säker nattjakt efter vildsvin har snabbt blivit väldigt aktuellt i Sverige. Under 2019 blev alla former av mörkersikten och belysningar lagliga att använda för nattjakt på vildsvin. Det finns ett brett utbud av olika lösningar av nattsikten och belysningar att välja på ute på marknaden! På Z-aim AB har vi valt ut några modeller och märken som uppfyller vad som krävs och man kan lite på. Vi har helt uteslutit att sälja klassiska och tekniskt föråldrade mörkersikten oavsett generation. Helt enkelt för att dessa inte längre är med i matchen och dessutom är känsliga och lätt går sönder. 

Hos oss hittar du flera olika termiska kikarsikten, frontmonterade samt vanliga vapenmonterade modeller. Dessa finns från några olika tillverkare som Cono-Tech, Guide och Pard. Alla modeller vi säljer har mkt bra bildkvalitet och ligger långt fram i utvecklingen. Vi arbetar direkt med tillverkarna för bästa prisbild och bästa service.

I vårt sortiment finns också digital kikarsikten från tillverkaren PARD. Digital mörkersikten är det som utvecklats extremt snabbt under sista åren och Pard ligger väldigt långt fram med sina produkter. Sett till deras modeller, prestanda, funktion och kvalitet kan man enkelt säga att man får extremt mycket mörkersikte till en låg kostnad, där filmfunktion, foto, IR-lampa, lasersikte ingår! 

Laserdesignator är ett lätt sätt att effektivt använda vilket kikasikte som helst som mörkersikte med hög kapacitet ut till flera hundra meter. Ännu många som håller designatorn högt eftersom den används med vanliga siktet och vapnet fungerar lika bra som vanligt för uppföljningskott och snabba skott på nära håll under eftersök eller jakt i fält. Vi säljer vår egen modell Z-aim UnlimitedX som länge ansetts som en av det allar bästa.

Produkter
Övrigt