Hawke Frontier - Optik i Världsklass för Jakt och Skytte

Hawke Frontier - Optik i Världsklass för Jakt och Skytte

Hawke Frontier-serien representerar toppen av Hawkes optiklinje, designad för att erbjuda exceptionell prestanda och tillförlitlighet för både jägare och sportskyttar. Med avancerade funktioner och imponerande specifikationer är Frontier-serien ett utmärkt val för dem som söker högkvalitativ optik.

Nyckelfunktioner och Fördelar:

  1. H7 Optiksystem: Alla modeller i Frontier-serien använder Hawkes nya H7 optiksystem, vilket ger en hög zoomförhållande, överlägsen klarhet och ljustransmission. Detta säkerställer en skarp och klar bild, vilket är avgörande för precisionsskytte​ (Hawke | Hawke Sport Optics)​.
  2. Robust Konstruktion: Frontier-serien är byggd på ett 30 mm monorörchassi av aluminiumlegering, vilket ger exceptionell styrka och hållbarhet. Den är kvävefylld och vattentät, vilket skyddar mot imma och gör den lämplig för alla väderförhållanden​ (Sporting Rifle Magazine)​.
  3. Belysta Riktmedel: De belysta riktmedlen erbjuder sex nivåer av intensitet, vilket gör att du snabbt kan anpassa belysningen efter olika ljusförhållanden. Detta förbättrar din siktesförmåga under svagt ljus och gör det lättare att fånga ditt mål​ (Snipers Hide)​​ (Sporting Rifle Magazine)​.
  4. Exponerade och Låsbara Torn: För att underlätta justeringar har Frontier-serien exponerade, låsbara torn med tydliga markeringar. Detta gör det möjligt att snabbt nollställa ditt sikte och hålla inställningarna säkra under användning​ (Sporting Rifle Magazine)​.
  5. Snabbfokus Okular: Ett snabbfokus okular och en högvridningsstyrka zoomring gör det enkelt att justera förstoringen och hålla ditt mål i skarp fokus. Detta är viktigt för snabb och exakt målacquisition​ (Sniper Central)​.
  6. Första och Andra Fokalfält: Frontier-modellerna finns tillgängliga i både första fokalfält (FFP) och andra fokalfält (SFP), vilket ger flexibilitet beroende på skyttebehov och personliga preferenser​ (Hawke | Hawke Sport Optics)​.

Varför Välja Hawke Frontier?

  • Precision och Tillförlitlighet: Avancerad optisk teknologi och robust konstruktion säkerställer hög prestanda under alla förhållanden.
  • Mångsidighet: Passar alla typer av jakt och skytte, från småvilt till storvilt, med alternativ för både MRAD och MOA justeringar.
  • Användarvänlighet: Designad med skytten i åtanke, med funktioner som exponerade torn och belysta riktmedel för att förbättra användarupplevelsen.

Utforska Hawke Frontier-serien:

För mer detaljerad information och för att utforska hela sortimentet av Hawke Frontier-produkter, besök följande länkar:

Produkter
Övrigt