Knivar, Sågar, Yxor och Multiverktyg för Jakt och Friluftsliv

En jaktutrustning är inte komplett utan en pålitlig kniv och yxa. Dessa verktyg har varit våra viktigaste tillgångar under hundratals år och är fortfarande oumbärliga idag. En jaktkniv är grundläggande för att hantera fällt vilt och mycket mer, medan en yxa ger nästan obegränsade möjligheter och kan vara ett livräddande verktyg vid oförutsedda händelser i vildmarken.

Våra Populära Produkter:

  • Jaktknivar: Vi erbjuder ett brett utbud av jaktknivar från ledande varumärken som Gerber, Fällkniven och Morakniv, kända för sin hållbarhet och skärpa. Oavsett om du behöver en robust kniv för att flå vilt eller en smidig fällkniv för allmän användning, har vi något för alla​ (Z-Aim)​​ (Z-Aim)​​ (Z-Aim)​.
  • Sågar: Våra kompakta och lätta sågar från Gerber är perfekta för camping, jakt och bushcrafting. De är utformade för att enkelt kunna skära igenom trä, plast och ben, vilket gör dem oumbärliga i fältet.
  • Yxor: Högkvalitativa yxor från Gerber och andra märken, som är utformade för allt från att klyva ved till att bygga läger. Dessa yxor är handsmidda för att ge maximal styrka och hållbarhet.
  • Multiverktyg: Våra multiverktyg från Gerber är designade för att ge dig alla nödvändiga verktyg i ett kompakt format. Perfekt för snabba reparationer och diverse uppgifter i fält​ (Z-Aim)​​ (Z-Aim)​.
  • Nödvändiga Slipverktyg: En kniv eller yxa är aldrig bättre än dess skärpa. Vårt sortiment inkluderar slipverktyg från fickstorlek för fältet till effektiva slipstål för slakteriet. Välj mellan diamant, karbidstål eller traditionell sandsten.

 

Produkter
Övrigt