Garmin Antenner för Hundpejlar och Jaktradio

Utforska vårt omfattande utbud av Garmin hundpejl-antenner, noggrant utvalda för att förbättra din jaktupplevelse. Vi erbjuder antenner som passar flera Garmin-modeller, inklusive DC30, DC40, DC50, 320 och 220. Våra högpresterande antenner garanterar en avsevärt ökad räckvidd, färre signalbortfall och snabbare återkoppling under jakten.

Våra Garmin-antenner erbjuder flera fördelar:

  • Utökad Räckvidd: Våra antenner ger dig en längre räckvidd, vilket ökar chanserna att hålla koll på din hund över större områden.
  • Förbättrad Tillförlitlighet: Med vår pålitliga utrustning minskar risken för förlorad kontakt med din hund och ökar säkerheten under jakten.
  • Smidig Användning: Våra antenner gör det möjligt att enkelt få signal från halsbandet till din handenhet utan att vara i omedelbar närhet.

Våra antenner är noggrant utvalda och testade för att säkerställa hög kvalitet och prestanda. Om din hunds halsband fortfarande har den ursprungliga antennen, kan det vara en klok idé att byta ut den innan den går sönder mitt under jakten. För äldre halsband rekommenderar vi även att byta ut batteriet för att återställa optimal prestanda och batteritid. Vi erbjuder högkvalitativa batterier som levereras komplett med elektronik och kontakter, vilket gör det enkelt att själv utföra bytet.

Produkter
Övrigt