Böcker om Jakt, Tillvaratagande av Vilt och Jägarexamen

Välkommen till vår kategori för Jaktböcker och DVD-filmer! Här hittar du ett omfattande utbud av böcker och DVD-filmer som täcker allt från tillvaratagande av vilt och jägarexamen till lockjakt och eftersök. Våra böcker och filmer är noggrant utvalda för att ge dig den bästa kunskapen och verktygen för att förbättra din jaktupplevelse och dina färdigheter.

Våra Populära Böcker:

  • Din Väg till Jägarexamen: Den ultimata guiden för blivande jägare. Denna bok ger dig all nödvändig kunskap för att klara din jägarexamen och bli en ansvarsfull jägare. Den täcker allt från jaktens betydelse till vapenhantering och viltvård.
  • Eftersök - Teknik, Juridik, Hundar, Skytte: Skriven av Per "Bula" Kristoffersson, en av Sveriges mest erfarna eftersöksjägare. Lär dig allt om hur du söker och tolkar spår, och hur du arbetar med spårhundar.
  • Viltköttet - Förberedelser och Tillagning: En omfattande guide till hur du förbereder och tillagar viltkött. Boken går igenom allt från styckning och mörning till rökning och saltning.
  • Passa, Flå och Stycka: En detaljerad handbok för att lära dig hur du på bästa sätt tar tillvara på vilt. Perfekt för både nybörjare och erfarna jägare.

Våra Populära DVD-filmer:

  • Lockjaktens Hemligheter: Följ med erfarna jägare i denna instruktiva DVD som visar tekniker och tips för framgångsrik lockjakt.
  • Jägarexamen i Praktiken: Denna DVD kompletterar bokmaterialet med visuella instruktioner och råd för att hjälpa dig att förbereda dig inför din jägarexamen.
Produkter
Övrigt