Åtelbelysning för Effektiv Vildsvinsjakt

Åtelbelysning är ett viktigt verktyg för jägare som vill öka sina chanser under nattlig vildsvinsjakt. Med rätt belysning blir jakten både enklare och säkrare. Hos Z-aim AB hittar du ett brett utbud av åtelbelysning som passar alla behov och preferenser.

Varför Åtelbelysning?

Vildsvin är nattaktiva djur, och effektiv åtelbelysning gör det möjligt att jaga även när mörkret faller. Med vår belysning kan du tydligt se och identifiera vildsvinen vid åteln, vilket minskar risken för skadeskjutningar och ökar chansen för en lyckad jakt.

Våra Populära Produkter:

  • Gyttorp Åtelbelysning 3W LED Dimbar: En robust och multifunktionell åtelbelysning med rörelsesensor och dimmer. Perfekt för att lysa upp ett område utan att skrämma bort vildsvinen​ (Outdoorproffset)​​ (PN Jakt)​.
  • Hunter Baitlight 2-pack: Solcellsdriven åtelbelysning med rörelsedetektor och skymningsrelä. Ett prisvärt alternativ som lyser upp ett stort område utan behov av externa strömkällor​ (Hittjakt)​​ (PN Jakt)​.

Fördelar med Våra Åtelbelysningar:

  • Enkel Installation: Våra belysningar är enkla att montera och använda.
  • Hög Effektivitet: Med funktioner som rörelsesensorer och dimbara ljus kan du optimera belysningen för bästa resultat.
  • Miljövänliga Alternativ: Solcellsdrivna lampor som Hunter Baitlight erbjuder en hållbar lösning utan behov av batterier eller elnät.

Laglig Användning

I Sverige är det tillåtet att använda fast monterad belysning vid vildsvinsjakt, så länge den är riktad mot en anordnad åtelplats. Det är viktigt att följa de lokala bestämmelserna för att säkerställa en laglig och etisk jakt​ (Svensk Jakt)​​ (Comp-Lux.se)​.

Beställ Din Åtelbelysning Idag!

Upptäck vårt sortiment av åtelbelysning och välj den lösning som passar dina jaktbehov bäst. Besök vår webbshop för mer information och gör din beställning idag. För en framgångsrik och säker nattjakt, lita på åtelbelysning från Z-aim

Produkter
Övrigt