Högkvalitativa jakt- och friluftskläder för män från Deerhunter

Upptäck Deerhunters omfattande kollektion av jakt- och friluftskläder för män, där funktionalitet möter stil. Våra plagg är designade för att ge maximal komfort och skydd under alla förhållanden, oavsett om du är på jakt i djupa skogar, vandrar i bergiga terränger, eller njuter av en dag i naturen. Med Deerhunter är du alltid redo för nästa äventyr.

Jackor

Vattentäta Jackor: Våra vattentäta jackor är utrustade med avancerade Deer-Tex® membran som säkerställer att du håller dig torr även under de mest blöta förhållandena. Perfekt för jaktdagar när vädret är oförutsägbart.

Isolerade Jackor: För kalla och blåsiga dagar erbjuder våra isolerade jackor, med Thinsulate™-foder, överlägsen värmeisolering utan att kompromissa med rörligheten. Idealisk för vinterjakt och kalla morgnar i skogen.

Camouflagejackor: Smält in i omgivningen med våra camouflagejackor, designade med Realtree®-mönster som ger ultimat kamouflage och förbättrar dina chanser till framgångsrik jakt.

Fleecejackor: Håll dig varm och bekväm med våra mjuka och hållbara fleecejackor. Perfekta som ett mellanlager under kalla dagar eller som ytterlager under mildare väderförhållanden.

Skaljackor: Våra skaljackor erbjuder ett lättviktsalternativ för väderskydd, idealiska för lager-på-lager systemet. De är vindtäta, vattentäta och mycket andningsbara.

Byxor

Fältbyxor: Våra slitstarka fältbyxor är designade för att tåla tuffa terränger och ge dig rörelsefriheten du behöver. De är försedda med förstärkta knän och många praktiska fickor för all din utrustning.

Vattentäta Byxor: Kombinera våra vattentäta jackor med matchande vattentäta byxor för ett komplett skydd mot väder och vind. Perfekta för jakt och friluftsliv i blöta förhållanden.

Kamobyxor: Förbättra din jaktupplevelse med våra kamobyxor, designade med realistiska camouflage-mönster som hjälper dig smälta in i naturen.

Shorts: När temperaturen stiger, är våra slitstarka och bekväma shorts det perfekta valet för en dag utomhus. De erbjuder samma funktionalitet och hållbarhet som våra långbyxor.

Skalbyxor: Våra skalbyxor är ett mångsidigt tillägg till din jaktgarderob, perfekta som ett yttre skyddslager under alla väderförhållanden.

Tröjor

Fleece-tröjor: Våra fleece-tröjor är ett utmärkt val för kalla dagar, med material som håller dig varm och bekväm. Perfekt för lager-på-lagersystemet.

Stickade Tröjor: Våra stickade tröjor kombinerar klassisk stil med funktionalitet, vilket gör dem idealiska för både jakt och vardagsbruk.

Hoodies: Våra hoodies erbjuder komfort och värme, med design som passar perfekt för både jakt och fritid.

T-shirts & Polotröjor

T-shirts: Välj bland vårt urval av T-shirts, designade för att erbjuda maximal komfort och hållbarhet under dina utomhusäventyr.

Polotröjor: Våra polotröjor är ett stilrent alternativ som ger både komfort och ett professionellt utseende, perfekt för alla tillfällen.

Skjortor

Jaktskjortor: Våra jaktskjortor kombinerar stil och funktionalitet, med material som andas och håller dig sval under varma jaktdagar.

Baslager

Underställ: Håll dig varm och torr med våra högpresterande underställ, designade för att fungera som det perfekta baslagret i ditt lager-på-lagersystem.

Baslager T-shirts: Våra baslager T-shirts är designade för att hålla dig bekväm och torr, oavsett aktivitetsnivå.

Västar

Jaktvästar: Våra jaktvästar erbjuder extra värme och praktisk förvaring med flera fickor för din utrustning. Idealisk för lager-på-lagersystemet.

Regnkläder

Regnjackor och Byxor: Vårt regnklädersortiment säkerställer att du är skyddad från topp till tå under regniga dagar, med vattentäta och andningsbara material.

Accessoarer

Mössor och Handskar: Komplettera din jaktutrustning med våra mössor och handskar, designade för att hålla dig varm och skyddad i alla väderförhållanden.

Bälten och Halsdukar: Våra bälten och halsdukar är praktiska tillägg till din jaktgarderob, som erbjuder både stil och funktionalitet.

Med Deerhunter får du inte bara funktionella och högkvalitativa jakt- och friluftskläder, utan också plagg som är designade för att möta de högsta standarderna av komfort och hållbarhet. Utforska vårt sortiment och upplev skillnaden som Deerhunter kan göra på ditt nästa äventyr i naturen

 

Produkter
Övrigt