Rätt lampa gör natten till bästa tiden!

Hos oss hittar du noga utvalda ficklampor anpassade för eftersök, jakt, räddning, övervakning, bevakningsuppdrag, friluftsliv etc. Oavsett om det gäller en effektiv vapenlampa eller en kraftfull ficklampa för lkrävande räddningsuppdrag hittar du vad du behöver hos oss.

Ledlampor med ställbar ljusstyrka, ställbara färg på ljuset, grönt, rött, vitt. Hos oss är lamporna valda med omsorg, ingen med svagare ljusstyrka än 220 Lumen.

Vi vet själva att valet av rätt ficklampa inte alltid är så lätt när det kommer till jakten. Vid eftersök är ljusets styrka viktigt samtidigt som bredden är att se som ännu viktigare. Ett brett ljus ger dig förhoppningsvis den lilla extra reaktionstid du behöver för att hinna stoppa vildsvinet innan det är för sent. Många lampor som rekomenderas till eftersök är tyvärr rent olämpliga med för dlig bredd på ljuset samt än värre, för kort brinntid på batterierna.

Skall du använda lampan till inventering av vilt på fält är det en helt annan sak, då är enklaste sättet för dig att välja rätt genom att titta på lampans reflektor, högt lumen kombinerat med djup reflektor ger oftast ett ljus med lång räckvidd och smal ljusbild.

Tips:

Eftersök = Lampa med bred ljusbild, lång brinntid, tålig konstruktion. (Trust Fire A8 är ett klockrent val)

Sökljus = Djup reflektor, hög lumen ( 1000 räcker långt med rätt reflektor)

 

Produkter
Övrigt