Z-aim™ Hunter
Marknadens mest allsidiga och användbara skjutstöd.

Z-aim ™ Hunter är ett innovativt patenterat skjutstöd med en unik design som utvecklats för effektiv jakt.  Konstruktionen har focus på maximal snabbhet och mångsidighet. Inget annat stöd uppfyller detta bättre.


Endast din egen fantasi sätter gränsen för hur HUNTER används.


 


Z-aim ™ Hunter är lätt, snabbt, tyst, enkelt att använda och har slimmad design utan utskjutande delar. Detta ger dig som användare otroligt många fördelar jämfört med andra skjutstöd på marknaden.

 

 

 

  • Med Hunter får du tillgång till otroligt många olika skytteställningar. Snabbt och enkelt får du alltid bra stöd för ett perfekt skott. Tiden från att du har upptäckter viltet tills du skjuter skottet reduceras avsevärt.
  • Höjden ställs snabbt om med en hand samtidigt som du siktar.
  • Vid snabba skott kan du sikta och skjuta som vanligt utan problem/ risk för att  skada fingrarna på skarpa kanter eller utstickande delar.
  • Lägger till ett minimum av vikt att geväret, tillverkat av dural aluminium.
  • Stödet påverkar inte vapnets balans som många andra typer av stöd gör.
  • Konstruerat utan utstickandedetaljer så att inget skaver mot ryggen.
  • Z-aim Hunters monteringsskena passar till både piccatinyskena och Weaverskenor. Monteringssystemet passar nästan alla vanliga gevär och påverkar aldrig ditt gevärs precision. Med skjutstöd som ansluts endast till en punkt på framstocken uppstår ofta problem med precisionen.

Z-aim™ Hunter ger mer självförtroende, effektivare skytte och minskad risk för skadskjutningar.

 

 

En av Sveriges största jakttidningar, Jaktmarker & Fiskevatten testade i utgåva 2006 nummer 6 skjutstöden som finns på marknaden.
De testade dem i ett stort antal aspekter och valde Z-aim ™ Hunter som testets vinnare.

 

  Citat:  

 

 

"Vi anser att Z-aim ™ Hunter är en av de mest intressanta nyheterna på vapenmarknaden under lång tid. ” Vi är så imponerad av stabiliteten, det är därför vi har valt Z-aim ™ Hunter som testvinnare. "

 

 

 


 

Skyttefördelar med Z-aim™ Hunter

 

 

Vid sittande och liggande skytte är stödet mycket stabilt ooch ger hög precision. Stödets justering är mycket snabbare och enklare att utföra än på andra typer. Du kan behålla siktet på målet samtidigt som du ändra höjden.  
 Stödet är ett otroligt hjälpmedel vid alla former av sittande skytte. Sitter du på ryggsäck placeras stödet ovan på benet, på detta sätt kan du enkelt skjuta även på djur i rörelse med otroligt bra stöd. Dit du vrider kroppen följer även stödet med. Totalt överlägset allt annat du kan hitta på marknaden och ett väldigt lätt sätt att bli en mycket bättre skytt. 

  

 Liggande branta skjutvinklar är mycket enkelt avklarade med Hunter, ett perfekt verkytg för trädskällarjakt med kula. De som provat brukar sälja sin kombibock och endast använda kula efteråt.

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 Vid knästående

 

 

 

 

 

 


   

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt