Garmin inReach Explorer®+, NÖDSÄNDARE, RÄDDNING, SOS, FJÄLLRÄDDNING, BERGSKLÄTTRING, VILDMARKESLIV, ARBETE, SEGLING Garmin inReach Explorer®+, NÖDSÄNDARE, RÄDDNING, SOS, FJÄLLRÄDDNING, BERGSKLÄTTRING, VILDMARKESLIV, ARBETE, SEGLING Garmin inReach Explorer®+, NÖDSÄNDARE, RÄDDNING, SOS, FJÄLLRÄDDNING, BERGSKLÄTTRING, VILDMARKESLIV, ARBETE, SEGLING Garmin inReach Explorer®+, NÖDSÄNDARE, RÄDDNING, SOS, FJÄLLRÄDDNING, BERGSKLÄTTRING, VILDMARKESLIV, ARBETE, SEGLING Garmin inReach Explorer®+, NÖDSÄNDARE, RÄDDNING, SOS, FJÄLLRÄDDNING, BERGSKLÄTTRING, VILDMARKESLIV, ARBETE, SEGLING Garmin inReach Explorer®+ Garmin inReach Explorer®+ Garmin inReach Explorer®+ Garmin inReach Explorer®+, NÖDSÄNDARE, RÄDDNING, SOS, FJÄLLRÄDDNING, BERGSKLÄTTRING, VILDMARKESLIV, ARBETE, SEGLING

Garmin inReach Explorer®+

Artikelnummer: 969786

Handburen satellitkommunikationsenhet och GPS-navigering med 100 % global Iridium-satellitmottagning

 • Skicka och ta emot sms eller mail när du är utanför mobiltelefonens räckvidd
 • Utlös ett interaktivt SOS-meddelande till GEOS, den dygnet runt-öppna sök- och räddningscentralen
 • Spåra och dela din position med familj och vänner
 • Para ihop med mobila enheter1 med hjälp av den kostnadsfria appen Earthmate® för tillgång till hämtbara kartor2, flygbilder i färg och mycket mer
 • Enheten inReach Explorer+ lägger till förladdade DeLorme® TOPO-kartor med GPS-ruttdragning på skärmen samt inbyggd digital kompass, barometrisk höjdmätare och accelerationsmätare

Du kan bege dig utanför nätåtkomst, men är aldrig utom räckhåll – så länge du bär en inReach SE+ eller inReach Explorer+. Dessa handburna satellitkommunikationsenheter är utformade för friluftsentusiaster som vill ta sig längre bort och uppleva mer – utan att kompromissa med sina nära och käras sinnesro. inReach möjliggör kommunikation, platsdelning, navigering och viktiga SOS-funktioner för alla som älskar att komma bort från allt, på mark, på vatten eller i luften, från vildmarksupplevelser till internationella äventyr.

Utforska var som helst. Kommunicera överallt.

Med hjälp av Iridium-satellitnätverkets globala täckning kan du med dessa bärbara allroundenheter utbyta sms med alla mobiltelefonnummer eller e-postadresser var som helst, medan du använder GPS för att spåra och dela ditt reseförlopp. Du kan också posta till sociala medier eller till och med kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet.

I händelse av en riskfylld situation kan du också använda inReach till att utlösa ett SOS till övervakningscentret dygnet runt, skicka sms fram och tillbaka om vilken nödsituation du befinner dig i och ta emot bekräftelse när hjälp är på väg.

När du reser utomlands finns det många saker att tänka på för att göra din resa till ett fantastiskt äventyr. Du kan vara lugn när du reser med vetskapen om att du har konstant täckning, att du kan prata med släkt och vänner eller ringa in en räddning och alltid veta exakt vad kostnaderna blir – tack vare inReachs serviceplaner. Känn dig alltid uppkopplad och säker, fri att utforska det okända.

Ingen mobilsignal? Inga problem.

inReach SE+ och Explorer+ ger dig alla verktygen för att vara helt uppkopplad. Du behöver inte oroa dig för att inte vara inom räckhåll för mobiltelefonsignaler – eller vad som händer i många fall vid sporadisk täckning i perifera zoner eller områden utan täckning. Din inReach-kommunikationsenhet fungerar överallt, så du är aldrig utan täckning och aldrig utom räckhåll.

Vem besvarar dina SOS? GEOS gör det.

GEOS är världsledande inom nödlarmslösningar och övervakning. De har stöttat räddningar i mer än 140 länder och räddat många liv under processen. Och de finns tillhands dygnet runt, året runt för att svara på SOS, spåra din enhet och meddela rätt kontakter och räddningspersonal i ditt område. Därefter, när hjälpen är på väg, fortsätter GEOS att skicka sms fram och tillbaka med dig med uppdateringar och viktig information tills situationen är löst.

 

 

Se och dela din position

Slå på spårningsfunktionen i din inReach SE+ eller Explorer+ och låt släkt och vänner följa dig på sina datorer och mobila enheter, med hjälp av den webbaserade MapShare®-portalen. inReach-enheten skickar waypoints vid förvalda tidsintervall, så att följare kan spåra din position online. Du kan även bjuda in familj och vänner hemma att använda MapShare för att pinga din inReach-enhet och se din GPS-position, spåra dina rörelser och utbyta meddelanden under resan. Du kan också bädda in din MapShare-sida på en blogg, hemsida eller sociala medier.

 

Para ihop med en mobil enhet

För ännu mer kapacitet och bekvämlighet synkar den kostnadsfria appen Earthmate® dina inReach-enheter via Bluetooth® med din kompatibla Apple®- eller Android™-enhet1 så att du har tillgång till obegränsade kartor och flygbilder. Dessutom kan du med Earthmate enkelt använda alla inReach-funktioner på den ihopparade mobila enheten. För enklare meddelanden kan du även synkronisera din inReach-enhet med telefonens kontaktlista för att nå vem som helst, var som helst – med färre knapptryckningar.

Väderinformation överallt

Den valfria inReach-väderprognostjänsten tillhandahåller detaljerade uppdateringar direkt till inReach-enheten, kompatibel smartphone eller surfplatta ihopparad med Earthmate-appen, så att du vet vad du kan förvänta dig längs vägen. Standard-, premium- och marina väderpaket erbjuds. Du kan begära väderprognoser för din aktuella plats eller annan waypoint eller destination i din resplan.

 

 

 

Vilken inReach är den rätta för dig?

Som satellitkommunikationsenheter erbjuder både inReach SE+ och Explorer+ identiska meddelandefunktioner. Det är dock på GPS-navigationssidan som skillnaderna blir tydliga. Medan inReach SE+ använder GPS för att ge standardnätsnavigering och gör så att du kan släppa waypoints, markera viktiga platser, spåra ditt förlopp och följa ett spår tillbaka till basen, går inReach Explorer+ ett steg längre och tillhandahåller omfattande navigerings- och spårningsfunktioner som vägleder dig på och utanför allfarvägen med fullfjädrad GPS med förinlästa TOPO-kartor och waypointruttning som kan ses direkt på enheten. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att noggrant övervaka stigning och sänkning och barometern kan hjälpa till att övervaka lufttrycket, medan den digitala kompassen håller din riktning och hjälper dig att hitta rätt även när det är dålig sikt.

Prisvärda, flexibla satellitsändningsplaner

För att komma åt Iridium-nätverket och kommunicera med inReach SE+ eller Explorer+ krävs ett aktivt satellitabonnemang. Beroende på användningsnivån kan du beställa ett årligt avtalspaket eller en flexibel månadsplan. Läs mer i pdf-filen härintill - "Abonnemang"

Obegränsad molnlagring och reseplanering ingår

Alla inReach-enheter levereras med fri tillgång till en molndriven portal för att planera dina resor med rutter och waypoints, skapa förinställda meddelanden och snabbtexter, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar, uppdatera firmware, hämta ytterligare TOPO-kartor, länka dina konton i sociala medier, lagra all din platssökningsinformation och mycket mer.

Byggd för den tuffa vildmarken

Tåliga, hållbara, stöttåliga och vattenklassade till IPX7, inReach SE+ och Explorer+ är byggda för att hålla dig igång – oavsett vilken omgivning du befinner dig i. Ett internt, laddningsbart litiumbatteri medföljer som standard på båda enheterna så att du kan räkna med lång batteritid i alla lägen. Ladda via vanlig microUSB-strömkabel eller valfri 12 V-laddare.

1. Se Garmin.com/inreachfaq för information om kompatibilitet
2. Förladdade DeLorme TOPO-kartor är inte kompatibla med andra Garmin-enheter. Andra Garmin-kartor är inte kompatibla med den här enheten.

Bluetooth®-märket och logotyperna ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Garmin är licensierad. Apple® är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.. Android™ är ett varumärke som tillhör Google Inc.

Teknisk specifikation:
Flyter: Nej
Skärmstorlek: 3,5 x 4,7 cm; 2,31 tum diag (5,9 cm)
Skärmupplösning: 200 x 265 bildpunkter
Fysiska mått: 6,8 x 16,4 x 3,8 cm med knappsats och SOS-knapp
Batteri: Uppladdningsbart internt litiumjonbatteri
Gränssnitt: USB
Vattenklassning: IPX7
Vikt: 213.0 g
Skärmtyp: Transflektiv TFT-färgskärm
Batteriets livslängd: Upp till 100 timmar i 10 minuters spårningsläge (standard); upp till 75 timmar vid 10 minuters spårning med 1 sekunds loggning; upp till 30 dagar vid strömsparläge med 30-minutersintervall; och upp till 3 år i energisparläge
Högkänslig mottagare: Ja
Accepterar datakort: Nej
Rutter: 20
Waypoint-punkter/favoriter/platser: 500
Inbyggt minne: 2 GB
Förladdade kartor: Ja (Topo)
Möjlighet att lägga till kartor: Ja
Barometrisk höjdmätare: Ja
Pekskärm: Nej
Bluetooth-kompatibel: Ja
Utlösa ett interaktivt SOS till den dygnet runt-öppna sök- och räddningscentralen: Ja
Skicka och ta emot textmeddelanden till SMS och e-post: Ja
Skicka och ta emot meddelanden med andra inReach-användare, utbyta platser: Ja
Spåra och dela din position med familj och vänner via den webbaserade MapShare®-portalen: Ja
Begära väderprognoser för aktuell plats och planerad destination: Ja
Virtuellt tangentbord för anpassade sms: Ja
Skicka waypoints till MapShare-portalen under resan: Ja
Skicka vägval till MapShare-portalen så att vänner och familj kan se förloppet: Ja
ABC-sensorer: Nej
Garmin Connect™-kompatibel (onlinegemenskap där du kan analysera, kategorisera och dela data): Nej
Enhet-till-enhet-överföring (delar data trådlöst med liknande enheter): Nej
Kamera: Nej
Elektronisk kompass: Ja (lutningskompenserad, 3 axlar)
Egna intresseplatser (möjlighet att lägga till flera intressanta platser): Nej

Innehåll:

 • inReach Explorer+
 • Förladdad med TOPO
 • USB-kabel
 • Karbinhake
 • Dokumentation


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Handburen satellitkommunikationsenhet och GPS-navigering med 100 % global Iridium-satellitmottagning

 • Skicka och ta emot sms eller mail när du är utanför mobiltelefonens räckvidd
 • Utlös ett interaktivt SOS-meddelande till GEOS, den dygnet runt-öppna sök- och räddningscentralen
 • Spåra och dela din position med familj och vänner
 • Para ihop med mobila enheter1 med hjälp av den kostnadsfria appen Earthmate® för tillgång till hämtbara kartor2, flygbilder i färg och mycket mer
 • Enheten inReach Explorer+ lägger till förladdade DeLorme® TOPO-kartor med GPS-ruttdragning på skärmen samt inbyggd digital kompass, barometrisk höjdmätare och accelerationsmätare

Du kan bege dig utanför nätåtkomst, men är aldrig utom räckhåll – så länge du bär en inReach SE+ eller inReach Explorer+. Dessa handburna satellitkommunikationsenheter är utformade för friluftsentusiaster som vill ta sig längre bort och uppleva mer – utan att kompromissa med sina nära och käras sinnesro. inReach möjliggör kommunikation, platsdelning, navigering och viktiga SOS-funktioner för alla som älskar att komma bort från allt, på mark, på vatten eller i luften, från vildmarksupplevelser till internationella äventyr.

Utforska var som helst. Kommunicera överallt.

Med hjälp av Iridium-satellitnätverkets globala täckning kan du med dessa bärbara allroundenheter utbyta sms med alla mobiltelefonnummer eller e-postadresser var som helst, medan du använder GPS för att spåra och dela ditt reseförlopp. Du kan också posta till sociala medier eller till och med kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet.

I händelse av en riskfylld situation kan du också använda inReach till att utlösa ett SOS till övervakningscentret dygnet runt, skicka sms fram och tillbaka om vilken nödsituation du befinner dig i och ta emot bekräftelse när hjälp är på väg.

När du reser utomlands finns det många saker att tänka på för att göra din resa till ett fantastiskt äventyr. Du kan vara lugn när du reser med vetskapen om att du har konstant täckning, att du kan prata med släkt och vänner eller ringa in en räddning och alltid veta exakt vad kostnaderna blir – tack vare inReachs serviceplaner. Känn dig alltid uppkopplad och säker, fri att utforska det okända.

Ingen mobilsignal? Inga problem.

inReach SE+ och Explorer+ ger dig alla verktygen för att vara helt uppkopplad. Du behöver inte oroa dig för att inte vara inom räckhåll för mobiltelefonsignaler – eller vad som händer i många fall vid sporadisk täckning i perifera zoner eller områden utan täckning. Din inReach-kommunikationsenhet fungerar överallt, så du är aldrig utan täckning och aldrig utom räckhåll.

Vem besvarar dina SOS? GEOS gör det.

GEOS är världsledande inom nödlarmslösningar och övervakning. De har stöttat räddningar i mer än 140 länder och räddat många liv under processen. Och de finns tillhands dygnet runt, året runt för att svara på SOS, spåra din enhet och meddela rätt kontakter och räddningspersonal i ditt område. Därefter, när hjälpen är på väg, fortsätter GEOS att skicka sms fram och tillbaka med dig med uppdateringar och viktig information tills situationen är löst.

 

 

Se och dela din position

Slå på spårningsfunktionen i din inReach SE+ eller Explorer+ och låt släkt och vänner följa dig på sina datorer och mobila enheter, med hjälp av den webbaserade MapShare®-portalen. inReach-enheten skickar waypoints vid förvalda tidsintervall, så att följare kan spåra din position online. Du kan även bjuda in familj och vänner hemma att använda MapShare för att pinga din inReach-enhet och se din GPS-position, spåra dina rörelser och utbyta meddelanden under resan. Du kan också bädda in din MapShare-sida på en blogg, hemsida eller sociala medier.

 

Para ihop med en mobil enhet

För ännu mer kapacitet och bekvämlighet synkar den kostnadsfria appen Earthmate® dina inReach-enheter via Bluetooth® med din kompatibla Apple®- eller Android™-enhet1 så att du har tillgång till obegränsade kartor och flygbilder. Dessutom kan du med Earthmate enkelt använda alla inReach-funktioner på den ihopparade mobila enheten. För enklare meddelanden kan du även synkronisera din inReach-enhet med telefonens kontaktlista för att nå vem som helst, var som helst – med färre knapptryckningar.

Väderinformation överallt

Den valfria inReach-väderprognostjänsten tillhandahåller detaljerade uppdateringar direkt till inReach-enheten, kompatibel smartphone eller surfplatta ihopparad med Earthmate-appen, så att du vet vad du kan förvänta dig längs vägen. Standard-, premium- och marina väderpaket erbjuds. Du kan begära väderprognoser för din aktuella plats eller annan waypoint eller destination i din resplan.

 

 

 

Vilken inReach är den rätta för dig?

Som satellitkommunikationsenheter erbjuder både inReach SE+ och Explorer+ identiska meddelandefunktioner. Det är dock på GPS-navigationssidan som skillnaderna blir tydliga. Medan inReach SE+ använder GPS för att ge standardnätsnavigering och gör så att du kan släppa waypoints, markera viktiga platser, spåra ditt förlopp och följa ett spår tillbaka till basen, går inReach Explorer+ ett steg längre och tillhandahåller omfattande navigerings- och spårningsfunktioner som vägleder dig på och utanför allfarvägen med fullfjädrad GPS med förinlästa TOPO-kartor och waypointruttning som kan ses direkt på enheten. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att noggrant övervaka stigning och sänkning och barometern kan hjälpa till att övervaka lufttrycket, medan den digitala kompassen håller din riktning och hjälper dig att hitta rätt även när det är dålig sikt.

Prisvärda, flexibla satellitsändningsplaner

För att komma åt Iridium-nätverket och kommunicera med inReach SE+ eller Explorer+ krävs ett aktivt satellitabonnemang. Beroende på användningsnivån kan du beställa ett årligt avtalspaket eller en flexibel månadsplan. Läs mer i pdf-filen härintill - "Abonnemang"

Obegränsad molnlagring och reseplanering ingår

Alla inReach-enheter levereras med fri tillgång till en molndriven portal för att planera dina resor med rutter och waypoints, skapa förinställda meddelanden och snabbtexter, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar, uppdatera firmware, hämta ytterligare TOPO-kartor, länka dina konton i sociala medier, lagra all din platssökningsinformation och mycket mer.

Byggd för den tuffa vildmarken

Tåliga, hållbara, stöttåliga och vattenklassade till IPX7, inReach SE+ och Explorer+ är byggda för att hålla dig igång – oavsett vilken omgivning du befinner dig i. Ett internt, laddningsbart litiumbatteri medföljer som standard på båda enheterna så att du kan räkna med lång batteritid i alla lägen. Ladda via vanlig microUSB-strömkabel eller valfri 12 V-laddare.

1. Se Garmin.com/inreachfaq för information om kompatibilitet
2. Förladdade DeLorme TOPO-kartor är inte kompatibla med andra Garmin-enheter. Andra Garmin-kartor är inte kompatibla med den här enheten.

Bluetooth®-märket och logotyperna ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Garmin är licensierad. Apple® är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.. Android™ är ett varumärke som tillhör Google Inc.

Teknisk specifikation:
Flyter: Nej
Skärmstorlek: 3,5 x 4,7 cm; 2,31 tum diag (5,9 cm)
Skärmupplösning: 200 x 265 bildpunkter
Fysiska mått: 6,8 x 16,4 x 3,8 cm med knappsats och SOS-knapp
Batteri: Uppladdningsbart internt litiumjonbatteri
Gränssnitt: USB
Vattenklassning: IPX7
Vikt: 213.0 g
Skärmtyp: Transflektiv TFT-färgskärm
Batteriets livslängd: Upp till 100 timmar i 10 minuters spårningsläge (standard); upp till 75 timmar vid 10 minuters spårning med 1 sekunds loggning; upp till 30 dagar vid strömsparläge med 30-minutersintervall; och upp till 3 år i energisparläge
Högkänslig mottagare: Ja
Accepterar datakort: Nej
Rutter: 20
Waypoint-punkter/favoriter/platser: 500
Inbyggt minne: 2 GB
Förladdade kartor: Ja (Topo)
Möjlighet att lägga till kartor: Ja
Barometrisk höjdmätare: Ja
Pekskärm: Nej
Bluetooth-kompatibel: Ja
Utlösa ett interaktivt SOS till den dygnet runt-öppna sök- och räddningscentralen: Ja
Skicka och ta emot textmeddelanden till SMS och e-post: Ja
Skicka och ta emot meddelanden med andra inReach-användare, utbyta platser: Ja
Spåra och dela din position med familj och vänner via den webbaserade MapShare®-portalen: Ja
Begära väderprognoser för aktuell plats och planerad destination: Ja
Virtuellt tangentbord för anpassade sms: Ja
Skicka waypoints till MapShare-portalen under resan: Ja
Skicka vägval till MapShare-portalen så att vänner och familj kan se förloppet: Ja
ABC-sensorer: Nej
Garmin Connect™-kompatibel (onlinegemenskap där du kan analysera, kategorisera och dela data): Nej
Enhet-till-enhet-överföring (delar data trådlöst med liknande enheter): Nej
Kamera: Nej
Elektronisk kompass: Ja (lutningskompenserad, 3 axlar)
Egna intresseplatser (möjlighet att lägga till flera intressanta platser): Nej

Innehåll:

 • inReach Explorer+
 • Förladdad med TOPO
 • USB-kabel
 • Karbinhake
 • Dokumentation


Bookmark and Share


Skriv recension

Produkter
Övrigt