Scent Killer Deoderant, Scent Killer Scent Deostick Killer Scent Deostick Killer Scent Deostick Killer Scent Deostick Killer Scent Deostick Killer Scent Deostick Killer Scent Deostick

Killer Scent Deostick

94 kr
  Buy
Available
Not available
.
Not available

 

ecster_summer16

 

 


Item ID:
31295

Scent Killer Deo Stick är helt enkelt en roll on som mycket effektivt dödar all svettlukt under dina armar och hjälper dig att lyckas bättre med din jakt. Svettlukt under armarna är ett av det största problemen med den egna kroppslukten och många misslyckanden är orsakade av ljust detta. Man kan ju inte använda vanlig deo och än om man duschar så är lukten där på några timmar. När man rör sig slår lukten lätt ut ur kläderna. Med denna deo har vi själva i princip varit helt luktfria under armarna efter tre dagar. När man provat så är det helt säkert att man inte vill vara utan denna doderant som inte luktar något alls och ser till att även du är luktfri.

Kombinera gärna denna med Scent Killer Tvålen.

I våra egna tester av dessa produkter har vi förvånats över hur effektivt det är. Efter att ena dagen tvättat alla jaktkläder, sprayat skorna, tvättat sig med tvålen och använt deo och dagen därpå glatt farit ut med spetsen på jakt dagen efter var det enkelt att se att produkterna gjort sitt:-) Hunden hade uppenbara problem att känna vart husse var och vad som var fram och bak på den lilla doft som gick att förnimma. Observerats har även att kläder tvättade och skor sprayade inne och ute med Scent Killer har mycket svårare att börja lukta igen, de förblir väldigt doftdöda även efter flera dagars användning. Sett till mina egna erfarenheter av tester så kan jag med lätthet säga att mina jaktkläder aldrig mera kommer att träffa på annat än dessa produkter. Är också väldigt övertygad om att alla som köper dessa kommer att nå samma slutsats.

Mats

Z-aim AB Bookmark and Share


Skriv recension

Categories
   

Produced by:  Wikinggruppen