Dobbins’ Beaver Meat Medley bete

Artikelnummer: 8017

€39
  Kaufen
Auf Lager
kommer
.
kommer

 

ecster_summer16

 

 

Dobbins' Beaver Meat Medley Bait


Dobbins Beaver Meat Medley Pint är ett klockrent bete för applicering direkt i mårdfällan, tillverkat av bäverkött som tillsats Dobbins berömda beteslösning. Det konserverade betet har bättre hållbarhet i fällan, samtidigt som den attraktiva doften från såsen sitter kvar länge. Bäverkött i sig själv är seden länge känt som ett av det bästa betena för många sorters fällfångst. Lockmedlet som är tillsatt gör detta bete ännu effektivare. ett mycket effektivt sätt att åtla in mård i fällan.  

Betet är effektivt för de flesta rovdjur och passar utmärkt i fällor för lo, räv, grävling, mårdhund etc. Ett måste för alla fångstmän. 

Enkelt och smidigt att använda i fällan. Den lockande doften gör att mården inte passerar förbi fällan utan att undersöka källan till doften. Detta bete är effektivt på två sätt, attraktivt både att äta samtidigt som doften sprids långt. 

 

Detta bete, åtelmaterial har dessutom längre hållbarhet innan det förstörs i fällan och behåller fällans fångstbarhet mycket längre än med traditionella beten. 


Burk: 473 mlBookmark and Share


Skriv recension

Produkte
Sonstiges