Cronk´s Spårträning Rödräv

Artikelnummer: 301376

€19
  Kaufen
Auf Lager
Nicht auf Lager
.
Nicht auf Lager

 

ecster_summer16

 

 

 Cronk´s Training Scent Red Fox är utvecklat för att förenkla din inträning av jakthunden!
 

Medlet är tillverkat av 100% äkta rävdoft enligt ett gammalt och utprovat recept. Innehållet är alltså helt naturidentiskt och därmed kan du lägga spår med rätt doft för din hund. Att bygga upp hundens intresse och förväntning för räv med detta medel kan vara ett lättsamt och roligt sätt att förstärka jaktlusten samt intresset att hålla spåret av räv även om det inte är pinfärskt.

 

Som alltid med jakthundar så är Husse/Matte halva maskineriet, spårträning tillsammans med din hund tydliggör för din jakthund att även ditt intresse är högt för Räv. Förstår man varandra så är det mycket lättare att dra åt samma håll och uppnå resultat.

 

Medlet är lätt att använda:

Applicera på en trasa och drag denna efter marken i önskad svårighet och längd. I början gör man det lätt för att eftersom öka svårighetsgraden. När trasan inte används förvaras den med fördel i en tätslutande burk så sparar man på medlet.

Tänk på att träning alltid skall sluta när det är som roligast och med ett glatt humör och belöning. Nöt alltså inte med flera spår efter varandra när hunden inte nått full kapacitet!

 

Cronk´s produkter är utvecklade i familjeföretaget, denna familj har dessutom långt gående anor som effektiva och kunniga trappers i USA. All deras produkter är utprovade för att nå resultat! Bookmark and Share


Skriv recension

Produkte
Sonstiges