Burnham Brothers MB-1 Mini Blaster, lockpipa Räv

Artikelnummer: 14443

€29
  Kaufen
Auf Lager
Nicht auf Lager
.
Nicht auf Lager

 

ecster_summer16

 

 

Burnham Brothers MB-1 Mini Blaster är en lockpipa som är otroligt populär bland proffs i USA för att locka räv och Lo effektivt. Här i Sverige är den en av våra populäraste pipor som många jägare lyckas väldigt bra med. Den lockar effektivt både ungräv, gamla sluga rävar samt ger förvånansvärt bra resultat på LO. Pipans ljud är väldigt sjungande och täcker ett stort spann från tunna fina ljud till mera dova med snabba växlingar vilket förmodligen är orsaken till att den är så lätt att locka bra med. Den är mycket lättblåst och klarar både det kraftiga ljudet för lång räckvidd samtidigt som den är enkel att locka svagt med, när räven är inom synhåll. Ljudet ändras mycket lätt genom att man klämmer olika hårt runt slangen med tänderna.

 

En stor fördel med den utvändiga slangen är att man slipper känna sig som en trumpetare då man inte får några vibrationer i läpparna.

Rekommenderas! Förmodligen din nya favorit!

Vill du effektivt dölja din egen doft rekommenderar vi: Hawbakers Longdistance call 600. Ett effektivt sätt att dölja egen doft samtidigt som detta lockmedel är väldigt bra och effektivt lockmedel för räv. Idag är det många kunder som framgångsrikt kombinerar lockpipa och olika lockmedel. 600 & rävurin är säkra kort! Under brunsten är Pete Richards Vixen in Heat (brunst urin räv tik) kanon.

 

 Bookmark and Share


Skriv recension

Produkte
Sonstiges