Belisle #330-2 Super X Body Grip, bäverfälla

Artikelnummer: 101609

€49
  Kaufen
Auf Lager
INKOMMER I BÖRJAN PÅ JANUARI 2020
.
INKOMMER I BÖRJAN PÅ JANUARI 2020

 

ecster_summer16

 

 

Bäverfälla - Belisle # 330-2 Super X Body grip har en ny modern utformning av käkarna som ger ett fullständigt sammanslag utan glipa. Resultatet är att fällan dödar sin fångst mycket effektivare än övriga 330 fällor på marknaden som i övrigt har samma måttsättning och utförande. Belisle fällorna är kända för hög kvalitet, effektiv effekt, tillverkas i Kanada, varje svets utförs för hand. Belisle #330 har en jawspread på 10"x10" och är utrustad med 2 stycken kraftiga fjädrar.
                
Exakt samma utförande som ConiBear #330 som är typgodkänd i Sverige som fälla för bäver, enda skillnaden är att Belisle #330 har starkare fjädrar och käftar som helt slår ihop - för snabbast möjliga avlivning av viltet. Fällan rekomenderas i USA för fångst av bäver, utter etc.
För att använda fällan i Sverige skall DU som fångstman både genomgått utbildning för fångst av bäver med #330 fälla samt därtill även ansökt och beviljats tillstånd för att använda fälla för den plats du vill använda fällorna på.- Se filmerna här intill.-

Mycket läcker som väggprydnad. 

Köp en låda, 6 st och priset blir 533 kr styckBookmark and Share


Skriv recension

Empfohlenes Zubehör für dieses Produkt
Produkte