Spann Auswerfer, piprengörare, Waffen Pflege, schnelle Rod Spann Auswerfer, piprengörare, Waffen Pflege, schnelle Rod Spann Auswerfer, piprengörare, Waffen Pflege, schnelle Rod Spann Auswerfer, piprengörare, Waffen Pflege, schnelle Rod Spann Auswerfer, piprengörare, Waffen Pflege, schnelle Rod Spann Auswerfer, piprengörare, Waffen Pflege, schnelle Rod Spann Auswerfer, piprengörare, Waffen Pflege, schnelle Rod

Läskstång & Hylsutstötare RAPID ROD

Artikelnummer: 700355

€8.69
  Kaufen
Auf Lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret

 

ecster_summer16

 

 

Men så himla smart och bra! Det är vad det flesta som ser Rapid Rod utbrister. Genomtänkt, ultrakompakt och effektiv problemlösande läskstång med fodral- räddar lätt din jaktdag när olyckan är framme samt fixar vapenvården i jaktstugan och ute i fält!

En självklar produkt som gör att du snabbt kan avlägsnar alla främmande föremål som snö, jord, lera etc, ur vapnets pipa eller snabbt trycka ut en hylsa som fastnat i vapnet.

En hylsa som inte matas ut eller slår fast av annan orsak i fel tillfälle kan vara väldigt frustrerande och helt omöjlig att avlägsna utan verktyg. Med Rapid Rod så löser du problemet och kan fortsätta jaga istället för att avbryta. Bara plocka stången ur fodralet och släpp ut den och skruva snabbt några varv så sätter den ihop sig själv till en stark enhet och är redo att användas.

Skräp i pipan riskerar inte bara att orsaka försämrad precision vid skottet utan kan förstöra vapnets pipa eller i värsta fall orsaka pipsprängning med svåra personskador.

Rapid Rod är tillverkad helt av aluminium och stålvajer för maximal styrka och funktion på bara sekunder när du behöver det, en riktig läskstång som håller.

Rapid Rod är försedd med gängad front och levereras med en hållare för draglapp samt skyddsfronter utvecklad för utstötning av hylsor, kulor och skräp. Många av marknadens tillbehör för vapenrengöring passar på gängan. 

 Bookmark and Share


Skriv recension

Produkte
Sonstiges