SMS styrd MMS övervakningskamera, Uovision UM56 MMS, GPRS, SMS, Osynlig IR Uovision är marknadsledande i Uovison UM 565 MMS GPRS har stor och tydlig LCD Uovision, remfäste Uovison åtelkameror, anslutning extern Alla Uovision övervakningskameror har yttre extern Uovision UM565 tar bilder med hjälp av helt osynligt Osynlig IR skrämmer aldrig Guldbock fotad med Uovision UM565, Stor trofé vildsvinsgalt fotad med Uovison Nattbild tagen med osynlig IR av Uovision Uovision 565+ 12MP MMS/GPRS/SMS-styrning,  Black IR övervakningskamera 1års garanti Uovision 565+ 12MP MMS/GPRS/SMS-styrning,  Black IR övervakningskamera 1års garanti Uovision 565+ 12MP MMS/GPRS/SMS-styrning,  Black IR övervakningskamera 1års garanti Uovision 565+ 12MP MMS/GPRS/SMS-styrning,  Black IR övervakningskamera 1års garanti

UOVision, övervakningkameran som klarar jobbet!

Artikelnummer: UOV565PLUS

UOVision 565 PLUS MMS/GPRS Black IR SMS-styrning 

Tillfälligt parti till kanonpris! Helt nya kameror!
​Gäller så långt lagret räcker.

6 månaders garanti. 

 
Ny uppgraderad version av, Uovision UM565MMS/GPRS Black IR SMS-styrning

Kan fjärrstyras både via svenskspråkig gratis mobil App samt enkla SMS-koder som skickas till kameran. Kameran är topp of the line för övervakning av vilt, entreprenad, hus, hem, båtar etc. Hög driftsäkerhet och enkel hantering i kombination med totalt osynlig IR och fin bildkvalitet har gjort Uovision till marknadsledande. Uovision UM556 har enkel och logiska uppbyggnad, lätt att förstå och snabbt komma igång. 

Uovision blev utsedd till bäst i test i Allt om Jakt och Vapens stora kameratest i NR4 2012!
Efter detta har kameran forstsatt att utvecklas hela tiden. Idag anses Uovision som absolut driftsäkrast och bästa kameran av många krävande kunder som länsstyrelser och instanser som bedriver avancerad bevakning. Läs här bredvid- full pott för märket gällande kameror med och utan MMS/GPRS! Utvecklingen har efter test fortsatt sin utveckling och lämnar konkurenterna ännu längre bakom sig. Vår erfarenhet av märkena vi säljer är att Uovision dessutom är absolut driftsäkrast med långt färre reklamationer än de andra.

Vi på Z-aim AB är Generalagent för märket i Sverige så du vet dessutom att din 2 år långa garanti verkligen fungerar. Med vår långa erfarenhet av åtelkameror törs vi säga att Uovision tillhör absoluta toppen av markanadens märken.

Uovision har
Totalt osynlig IR-blixt med 60 dioder, räckvidden slår de flesta kameror med "normal" synlig IR.

Ställbar KB från 60-120kb på MMS/GPRS bilderna = marknadens allra bästa MMS/GPRS bilder. 
Visning av longitude & latitude i kameran.  
Uovision kan sända till fyra mobiltelefoner och fyra email adresser samtidigt . När kameran sänder via GPRS så minskar din kostnad eftersom bilderna sänds som datatrafik och inte som MMS-bild. Observera att för att använda GPRS och sända bilderna som datatrafik måste platsen ha tillräcklig täckning för denna funktion. Inte alla platser har bra GPRS mottagning. Man kan prova funktionen genom att med sin mobil surfa på platsen man skall sätta kameran på. Enklast är att prova ladda ner en film från internet på youtube etc. Hastigheten är låg via GPRS, men är täckningen bra så skall det fungera utan att det bryter eller inte går alls. 
Mobilenheten är av hög kvalitet med en yttre antenn vilket borgar för god mottagning av mobilnätet. Signalstyrkan visas direkt i kamerans inbyggda display samt namnet på din operatör. (Långantenn med tre meter kabel finns som tillbehör)

Sändning av bild
Den kan sända bilderna som MMS till mobiltelefon, E-mail i upplösningen 640x480 eller som datatrafik via GPRS nätet till mail i upplösningen 800x600. Du kan även välja att kameran bara sänder ett SMS och meddelar att en bild/video tagits med klockslaget angivet. 

Kameran kan även ställas i ett läge som heter Daily Report, då sänds den sista bilden som togs samt antal bilder tagna under dygnet. Du väljer själv vid vilket klockslag på dygnet denna rapport skickas till dig.

Kameran har också ett system som gör att du själv kan välja hur många MMS-bilder den maximalt får sända varje dag. Funktionen gör att du effektivt kan styra kostnaden. Alla bilder som tas lagras till SD-kortet i kameran som högupplösta.

Black Invisible IR, osynlig blixt
Det betyder att kamerans IR-belysning är fullständigt osynlig, inte ens i botten på lamporna syns någon röd impuls. Inte många tillverkare har löst problemet med totalt osynlig IR. Det vanliga problemet med svart IR är att mycket av räckvidden tappas samt att bildernas kvalitet blir grusig. Uovision Black IR har bibehållit en suverän räckvidd samtidigt som bildkvaliten är på en hög nivå. 

Det osynliga svarta IR-ljuset ger för viss användning mycket stora fördelar, inte minst när kameran ska användas till ren övervakning då kameran inte avslöjar sig själv med någon bottenglöd i IR- lamporna. Vid användning till fotografering av vilt är fördelarna också på plats. Vissa viltarter kan första gångerna de fotas skygga lite av kameror som har "normal IR" med bottenglöd. Med svart IR-ljus försvinner problemet.

För att maximera kamerans användningsområden kan IR-ljusets ställas in i två olika styrkor. Det svagare är lämpligt när kameran arbetar inomhus, där full styrka oftasts blir för starkt.

Time Lapse, Timer och rörelse sensor
Uovision har ett mycket komplett system för effektiv övervakning och samtidig kontroll över kamerans driftstatus. Den kan, som alla tidigare kameror arbeta enbart med hjälp av rörelse sensor och fotografera direkt vid avkänning av rörelse. För att göra kameran ännu effektivare så har Uovision även utrustats med dygnstimer och Time Lapse (fotografering efter ställbar tidsintervall) Visst finns andra kameror med dessa funktioner, men ingen som har funktionen att all dessa tre kan användas samtidigt för att utnyttja kapaciteten av de enskilda funktionerna maximalt (Rörelsesensor, Timer och Time Lapse). Detta innebär att kameran kan ställas att skicka tex 2 bilder med valt tidsintervall samtidigt som den fotograferar direkt rörelsesensorn detekterar rörelse. Bilderna som tas automatiskt varje dag kan användas för att berätta att kameran är aktiv, att linserna är fria, hur kallt det är i stugan etc. Vid fällfångst kan de bekräfta att fällan inte slagit igen och så länge som bilderna kommer så vet man att kameran är aktiv samt att inget djur gått in i fällan. Detta underlättar mycket vid användning av levandefångstfällor. Då rörelsesensorn kan vara aktiv samtidigt så behöver man ändå inte missa när något händer på platsen. Grymt för både övervakning av egendom samt vilt!

Rörelse sensor
Uovision har en sensor med maximalt brett avkänningsområde, anpassat efter bildens bredd samt lång räckvidd och hög känslighet. Sensorn är ställbar i tre steg. Låg, Normal och hög. Effektiv för både smått och stort och snabb detetektion på just över sekunden. Vid vår användning har vi konstaterat att den kan ta älg på 30meters avstånd. En finns bland produktbilderna. 

Time Lapse
Med denna funktion kan du enkelt övervaka större områden på ett effektivt sätt. Tillexempel kan kameran ta 1 bild med 2 minuters mellanrum ut över en åker. Du kan då enkelt se om något djur kommer ut och vid vilken tidpunkt. Kanske är det bocken du sökt som du på så sätt kan hitta. Funktionen kan användas till väldigt mycket. Och på Uovision kan du som sagt kombinera funktionen med att kamerans rörelsesensor är aktiv samtidigt samt dygnstimern.

Video
Uovision kan filma i kvaliten 640x480 i bra kvalitet både dag och natt. Varje sekvens kan tidsbestämmas från 1 sek till 1 minut natt som dag. Pir-sensorn kan arbeta med intervall ända ner till 1 sekund mellan varje video klipp.

Bildegenskaper
Uovision fotograferar med hög kvalitet, dag som natt. Du kan välja mellan tre bildkvaliter beroende på vad du behöver kameran till. 3MP, 5MP (äkta), 8MP eller 12MP.  

Om kameran skall användas till vareriad fotografering dag och natt så är normalt bästa bilkvaliten att välja 5MP. Då håller dagbilderna en hög kvalité samtidigt som risken för rörelseoskärpa minskar vid nattfotografering med IR. 

12MP används när man anser att bilderna som tas dagtid är de som är viktigast och nattbilderna har lägre prioritet och man kan acceptera att det oftare uppstår rörelseoskärpa på bilderna.
3MP väljs i huvudsak när kameran ska användas till långtidsövervakning och man vill rymma maximalt antal bilder på SD-kortet. Bilderna i 5MP blir mycket bra i Uovision, IR-bilderna på natten drar fördel av den lite mindre storleken eftersom att de skapas snabbare.

UM565 tar nattetid sina bilder med hjälp av 60 stycken IR-lampor som ger ett totalt osynligt ljus med lång räckvidd. Black Invisible IR, skrämmer varken det skyggaste djur eller tjuv- ingen upptäcker att de fotograferas.

Bildserie i följd
Uovision kan ställas att ta 1-3 bilder i följd vid detektion av rörelse. När kameran tagit en bildserie kan du själv avgöra hur lång tid det ska förflyta tills kamerans rörelsesenor åter aktiveras för detektion. Tiden mellan bildserierna kan ställas från 1s till 60 min. Ofta är det lämpligt att använda inställningen med 3 bilder i följd. Har du kameran aktiv i MMS läget är det den första bilden i serien som sänds till din mobil eller Email. Alla bilder som tas lagras också som högupplöst format på minneskortet. 

Batteri / strömförbrukning
Uovision laddas med 12 st AA batterier, som med extremt låg standbyförbrukning kan räcka i ett helt år. I standby drar de bara 6 mAh per dygn! Med Z-aim Bear Claw lithiumbatterier körde vi fyra kameror från Augusti 2011 tills April 2012, dessa kameror var inställda att ta tre bilder varje dygn på tidsintervall samt att detektera och fota vid rörelse. Alla tog många bilder under vintern, kyla var inget problem, som kallast fotade en kamera i -37C. 

LCD display/Playback
Uovision har en 2" stor inbyggd färgskärm med playback för film och video. Tillsammans med att kamerans otroligt pedagogiska menyer och smarta program, med förinlagd inställning mot Telia är denna kamera mycket lätt att använda, även för den ovane.

Reaktionstid.
Uovision är mycket snabba kameror som ligger på ca 1sekund. I kombination med brett detektionsområde och lång räckvidd på rörelsesensorn är dessa kameror otroligt effektiva oavsett hur kameran skall användas.

Kamerahus
Uovision har ett kamerahus som delas på mitten med rejäla knäppen och kraftig gummitätning runt hela. Alla glas, Fresnel lins etc är antingen limmade eller monterade med dubbla neoprentätningar. Fresnel linsen ligger mellan dubbla tätningar samt trycks fast med en formgjuten brygga som skruvas fast från insidan. Detta gör att Fresnel linsen enkelt kan bytas on hackspett etc förstör den. På andra märken är bryggan plastsvetsad vilket gör byte av lins svårt.

SMS/APP-Styrning (2-vägs kommunikation)
Genom att sända ett kommando via Appen eller enkel kod via SMS till kameran kan du, exempel:

Begära en bild/bilder när du vill.
Ändra funktion mellan fotografering och video. 
Stänga av/aktivera kameran (Rörelse sensorn) hemifrån när du vill.
Lägga till/ta bort mottagare kameran sänder till.
Begära att kameran sänder position genom triangulering. 
Fler funktioner kan göras via APPen

Att man kan ändra mellan fotografering och video via App/SMS  är suveränt- får man en MMS-bild med något intressant så sänder man bara ett SMS för att slå över till att filma. När man filmat en stund och vill byta tillbaka till foto görs det lätt med ett nytt SMS. 

Funktionen att begära fler bilder via App/SMS-kod gör att man tillexempel kan välja ett längre tidsintervall mellan bilderna och ändå begära fler när man får en bild av något som är av högt ett intresse. Mycket enkelt, tryck bara på ta bild i Appen eller sänd ett SMS med texten #500# så får du en bild.

SMS-styrningen gör också kameran laglig för kontroll/vittjning av fällor för levande fångst. Kontroll av fällor krävs två gånger per dygn. När du sänder ett SMS till kameran och får en bild är det en aktiv handling och får du en bild i svar gäller den som bevis för att fällan kontrollerats på ett aktivt sätt vid tidpunkten.

För att förenkla för dig som kund har vi plockat ihop så att du kan välja kitt efter ditt behov som innehåller vad du behöver till kameran. Du kan givetvis köpa enbart kamera också. Värdepaketen finns enligt nedanstående.

Startpaket 1 kamerans pris + 425kr

1st 16GB SDHC-kort Transcend class 10 (art nr:75179)

12st AA Z-aim Bear Claw Lithium batterier

Startpaket 2  kamerans pris + 800kr

1st 16GB SDHC-kort Transcend class 10 (art nr:75179)

12st AA Z-aim Bear Claw Lithium batterier 

Uovision Extern Stor antenn med tre meter kabel (art nr: 969)

Specifikationer:
Sändning via: MMS/GPRS, max 4 mobil & 4 mail samtidigt. Fjärrstyrning via App/SMS: JA

On/Off via App/SMS: JA

GPS-position: Ja - via SMS.

Överskrivningsfunktion: Ja - On/Off

Rename funktion: Ja (Namnge kameran på bilden)

Timelapse: Ja - kan kombineras med aktiv rörelse sensor.

Dygnstimer: Ja - kan kombineras med Time lapse och App/SMS-styrning.

Inbyggd LCD-display med färgvisning: JA

Trigger time: 1.1s

Ställbar rörelsesensor: Låg, Normal, Hög (Räckvidd 20m) 

Antal IR-lampor: 60 stycken Black Invisble (totalt osynliga, 20m)

Antal bilder i följd: 1-3

Tidsfördröjning mellan bilderna: 1s- 60 min

Ställbart antal MMS/GPRS bilder per dygn: Ja 0-99 (0 = oändligt)

Foto: väljbart- 3MP, 5MP, 8MP, 12MP

Bildvinkel: 53 Grader.

Video: Ja, max 640x480 VGA

Ställbar videolängd: 1-60s per klipp

Information på bild: datum, tid, månfas, temp, batteristyrka, kameranamn.

SD-kort: max 16 GB (Min 4GB SDHC, gärna cl 10)

Uttag för extern strömförsörjning: Ja- 6V (orginal tillbehörs kabel 12V till 6V finns)

Kompatibel med solceller: Ja (Orginal finns som tillbehör)

Drift via 220V: Ja (orginal nätadapter finns som tillbehör)

Drift: 12 AA. (Använd våra Z-aim Bear Claw Lithium- extremt köldtåliga och ger mycket lång drifttid.

Stöldkod: Ja, On/Off, väljbar, fyra siffror.

Svensk manual, 1 års garanti,  30 dagars öppet köp. Tveka inte - effektivare och driftsäkrare kamera finns inte. 

CamControl

Till kameran finns en svenskspråkig s.k. mobil app för Androidtelefoner, ett program som du via din telefon styr kameran med, istället för att styra med koder via sms.

Läs mer här

Köp gärna till 12 st AA Z-aim Bear Claw Lithium batterier och minneskort. Om du har dålig mobiltäckning så är det även klokt att köpa till en längre extern antenn. Inte bara sändningen blir bättre, du sparar dessutom ström i batterierna med kortare sändningstid.

När sms-styrningen är aktiv ligger kameran ständigt uppkopplad, detta drar betydligt mer ström än utan.

Vi rekommenderar att i första hand använda Telia eller halebop som operatör då dessa är mest driftsäkra.

Observera att GPRS med Telenor inte fungerar.

Kompatibel med PC.

Installera ett gratisprogram på din dator som hjälper dig vid installationen, WinRar heter det.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

UOVision 565 PLUS MMS/GPRS Black IR SMS-styrning 

Tillfälligt parti till kanonpris! Helt nya kameror!
​Gäller så långt lagret räcker.

6 månaders garanti. 

 
Ny uppgraderad version av, Uovision UM565MMS/GPRS Black IR SMS-styrning

Kan fjärrstyras både via svenskspråkig gratis mobil App samt enkla SMS-koder som skickas till kameran. Kameran är topp of the line för övervakning av vilt, entreprenad, hus, hem, båtar etc. Hög driftsäkerhet och enkel hantering i kombination med totalt osynlig IR och fin bildkvalitet har gjort Uovision till marknadsledande. Uovision UM556 har enkel och logiska uppbyggnad, lätt att förstå och snabbt komma igång. 

Uovision blev utsedd till bäst i test i Allt om Jakt och Vapens stora kameratest i NR4 2012!
Efter detta har kameran forstsatt att utvecklas hela tiden. Idag anses Uovision som absolut driftsäkrast och bästa kameran av många krävande kunder som länsstyrelser och instanser som bedriver avancerad bevakning. Läs här bredvid- full pott för märket gällande kameror med och utan MMS/GPRS! Utvecklingen har efter test fortsatt sin utveckling och lämnar konkurenterna ännu längre bakom sig. Vår erfarenhet av märkena vi säljer är att Uovision dessutom är absolut driftsäkrast med långt färre reklamationer än de andra.

Vi på Z-aim AB är Generalagent för märket i Sverige så du vet dessutom att din 2 år långa garanti verkligen fungerar. Med vår långa erfarenhet av åtelkameror törs vi säga att Uovision tillhör absoluta toppen av markanadens märken.

Uovision har
Totalt osynlig IR-blixt med 60 dioder, räckvidden slår de flesta kameror med "normal" synlig IR.

Ställbar KB från 60-120kb på MMS/GPRS bilderna = marknadens allra bästa MMS/GPRS bilder. 
Visning av longitude & latitude i kameran.  
Uovision kan sända till fyra mobiltelefoner och fyra email adresser samtidigt . När kameran sänder via GPRS så minskar din kostnad eftersom bilderna sänds som datatrafik och inte som MMS-bild. Observera att för att använda GPRS och sända bilderna som datatrafik måste platsen ha tillräcklig täckning för denna funktion. Inte alla platser har bra GPRS mottagning. Man kan prova funktionen genom att med sin mobil surfa på platsen man skall sätta kameran på. Enklast är att prova ladda ner en film från internet på youtube etc. Hastigheten är låg via GPRS, men är täckningen bra så skall det fungera utan att det bryter eller inte går alls. 
Mobilenheten är av hög kvalitet med en yttre antenn vilket borgar för god mottagning av mobilnätet. Signalstyrkan visas direkt i kamerans inbyggda display samt namnet på din operatör. (Långantenn med tre meter kabel finns som tillbehör)

Sändning av bild
Den kan sända bilderna som MMS till mobiltelefon, E-mail i upplösningen 640x480 eller som datatrafik via GPRS nätet till mail i upplösningen 800x600. Du kan även välja att kameran bara sänder ett SMS och meddelar att en bild/video tagits med klockslaget angivet. 

Kameran kan även ställas i ett läge som heter Daily Report, då sänds den sista bilden som togs samt antal bilder tagna under dygnet. Du väljer själv vid vilket klockslag på dygnet denna rapport skickas till dig.

Kameran har också ett system som gör att du själv kan välja hur många MMS-bilder den maximalt får sända varje dag. Funktionen gör att du effektivt kan styra kostnaden. Alla bilder som tas lagras till SD-kortet i kameran som högupplösta.

Black Invisible IR, osynlig blixt
Det betyder att kamerans IR-belysning är fullständigt osynlig, inte ens i botten på lamporna syns någon röd impuls. Inte många tillverkare har löst problemet med totalt osynlig IR. Det vanliga problemet med svart IR är att mycket av räckvidden tappas samt att bildernas kvalitet blir grusig. Uovision Black IR har bibehållit en suverän räckvidd samtidigt som bildkvaliten är på en hög nivå. 

Det osynliga svarta IR-ljuset ger för viss användning mycket stora fördelar, inte minst när kameran ska användas till ren övervakning då kameran inte avslöjar sig själv med någon bottenglöd i IR- lamporna. Vid användning till fotografering av vilt är fördelarna också på plats. Vissa viltarter kan första gångerna de fotas skygga lite av kameror som har "normal IR" med bottenglöd. Med svart IR-ljus försvinner problemet.

För att maximera kamerans användningsområden kan IR-ljusets ställas in i två olika styrkor. Det svagare är lämpligt när kameran arbetar inomhus, där full styrka oftasts blir för starkt.

Time Lapse, Timer och rörelse sensor
Uovision har ett mycket komplett system för effektiv övervakning och samtidig kontroll över kamerans driftstatus. Den kan, som alla tidigare kameror arbeta enbart med hjälp av rörelse sensor och fotografera direkt vid avkänning av rörelse. För att göra kameran ännu effektivare så har Uovision även utrustats med dygnstimer och Time Lapse (fotografering efter ställbar tidsintervall) Visst finns andra kameror med dessa funktioner, men ingen som har funktionen att all dessa tre kan användas samtidigt för att utnyttja kapaciteten av de enskilda funktionerna maximalt (Rörelsesensor, Timer och Time Lapse). Detta innebär att kameran kan ställas att skicka tex 2 bilder med valt tidsintervall samtidigt som den fotograferar direkt rörelsesensorn detekterar rörelse. Bilderna som tas automatiskt varje dag kan användas för att berätta att kameran är aktiv, att linserna är fria, hur kallt det är i stugan etc. Vid fällfångst kan de bekräfta att fällan inte slagit igen och så länge som bilderna kommer så vet man att kameran är aktiv samt att inget djur gått in i fällan. Detta underlättar mycket vid användning av levandefångstfällor. Då rörelsesensorn kan vara aktiv samtidigt så behöver man ändå inte missa när något händer på platsen. Grymt för både övervakning av egendom samt vilt!

Rörelse sensor
Uovision har en sensor med maximalt brett avkänningsområde, anpassat efter bildens bredd samt lång räckvidd och hög känslighet. Sensorn är ställbar i tre steg. Låg, Normal och hög. Effektiv för både smått och stort och snabb detetektion på just över sekunden. Vid vår användning har vi konstaterat att den kan ta älg på 30meters avstånd. En finns bland produktbilderna. 

Time Lapse
Med denna funktion kan du enkelt övervaka större områden på ett effektivt sätt. Tillexempel kan kameran ta 1 bild med 2 minuters mellanrum ut över en åker. Du kan då enkelt se om något djur kommer ut och vid vilken tidpunkt. Kanske är det bocken du sökt som du på så sätt kan hitta. Funktionen kan användas till väldigt mycket. Och på Uovision kan du som sagt kombinera funktionen med att kamerans rörelsesensor är aktiv samtidigt samt dygnstimern.

Video
Uovision kan filma i kvaliten 640x480 i bra kvalitet både dag och natt. Varje sekvens kan tidsbestämmas från 1 sek till 1 minut natt som dag. Pir-sensorn kan arbeta med intervall ända ner till 1 sekund mellan varje video klipp.

Bildegenskaper
Uovision fotograferar med hög kvalitet, dag som natt. Du kan välja mellan tre bildkvaliter beroende på vad du behöver kameran till. 3MP, 5MP (äkta), 8MP eller 12MP.  

Om kameran skall användas till vareriad fotografering dag och natt så är normalt bästa bilkvaliten att välja 5MP. Då håller dagbilderna en hög kvalité samtidigt som risken för rörelseoskärpa minskar vid nattfotografering med IR. 

12MP används när man anser att bilderna som tas dagtid är de som är viktigast och nattbilderna har lägre prioritet och man kan acceptera att det oftare uppstår rörelseoskärpa på bilderna.
3MP väljs i huvudsak när kameran ska användas till långtidsövervakning och man vill rymma maximalt antal bilder på SD-kortet. Bilderna i 5MP blir mycket bra i Uovision, IR-bilderna på natten drar fördel av den lite mindre storleken eftersom att de skapas snabbare.

UM565 tar nattetid sina bilder med hjälp av 60 stycken IR-lampor som ger ett totalt osynligt ljus med lång räckvidd. Black Invisible IR, skrämmer varken det skyggaste djur eller tjuv- ingen upptäcker att de fotograferas.

Bildserie i följd
Uovision kan ställas att ta 1-3 bilder i följd vid detektion av rörelse. När kameran tagit en bildserie kan du själv avgöra hur lång tid det ska förflyta tills kamerans rörelsesenor åter aktiveras för detektion. Tiden mellan bildserierna kan ställas från 1s till 60 min. Ofta är det lämpligt att använda inställningen med 3 bilder i följd. Har du kameran aktiv i MMS läget är det den första bilden i serien som sänds till din mobil eller Email. Alla bilder som tas lagras också som högupplöst format på minneskortet. 

Batteri / strömförbrukning
Uovision laddas med 12 st AA batterier, som med extremt låg standbyförbrukning kan räcka i ett helt år. I standby drar de bara 6 mAh per dygn! Med Z-aim Bear Claw lithiumbatterier körde vi fyra kameror från Augusti 2011 tills April 2012, dessa kameror var inställda att ta tre bilder varje dygn på tidsintervall samt att detektera och fota vid rörelse. Alla tog många bilder under vintern, kyla var inget problem, som kallast fotade en kamera i -37C. 

LCD display/Playback
Uovision har en 2" stor inbyggd färgskärm med playback för film och video. Tillsammans med att kamerans otroligt pedagogiska menyer och smarta program, med förinlagd inställning mot Telia är denna kamera mycket lätt att använda, även för den ovane.

Reaktionstid.
Uovision är mycket snabba kameror som ligger på ca 1sekund. I kombination med brett detektionsområde och lång räckvidd på rörelsesensorn är dessa kameror otroligt effektiva oavsett hur kameran skall användas.

Kamerahus
Uovision har ett kamerahus som delas på mitten med rejäla knäppen och kraftig gummitätning runt hela. Alla glas, Fresnel lins etc är antingen limmade eller monterade med dubbla neoprentätningar. Fresnel linsen ligger mellan dubbla tätningar samt trycks fast med en formgjuten brygga som skruvas fast från insidan. Detta gör att Fresnel linsen enkelt kan bytas on hackspett etc förstör den. På andra märken är bryggan plastsvetsad vilket gör byte av lins svårt.

SMS/APP-Styrning (2-vägs kommunikation)
Genom att sända ett kommando via Appen eller enkel kod via SMS till kameran kan du, exempel:

Begära en bild/bilder när du vill.
Ändra funktion mellan fotografering och video. 
Stänga av/aktivera kameran (Rörelse sensorn) hemifrån när du vill.
Lägga till/ta bort mottagare kameran sänder till.
Begära att kameran sänder position genom triangulering. 
Fler funktioner kan göras via APPen

Att man kan ändra mellan fotografering och video via App/SMS  är suveränt- får man en MMS-bild med något intressant så sänder man bara ett SMS för att slå över till att filma. När man filmat en stund och vill byta tillbaka till foto görs det lätt med ett nytt SMS. 

Funktionen att begära fler bilder via App/SMS-kod gör att man tillexempel kan välja ett längre tidsintervall mellan bilderna och ändå begära fler när man får en bild av något som är av högt ett intresse. Mycket enkelt, tryck bara på ta bild i Appen eller sänd ett SMS med texten #500# så får du en bild.

SMS-styrningen gör också kameran laglig för kontroll/vittjning av fällor för levande fångst. Kontroll av fällor krävs två gånger per dygn. När du sänder ett SMS till kameran och får en bild är det en aktiv handling och får du en bild i svar gäller den som bevis för att fällan kontrollerats på ett aktivt sätt vid tidpunkten.

För att förenkla för dig som kund har vi plockat ihop så att du kan välja kitt efter ditt behov som innehåller vad du behöver till kameran. Du kan givetvis köpa enbart kamera också. Värdepaketen finns enligt nedanstående.

Startpaket 1 kamerans pris + 425kr

1st 16GB SDHC-kort Transcend class 10 (art nr:75179)

12st AA Z-aim Bear Claw Lithium batterier

Startpaket 2  kamerans pris + 800kr

1st 16GB SDHC-kort Transcend class 10 (art nr:75179)

12st AA Z-aim Bear Claw Lithium batterier 

Uovision Extern Stor antenn med tre meter kabel (art nr: 969)

Specifikationer:
Sändning via: MMS/GPRS, max 4 mobil & 4 mail samtidigt. Fjärrstyrning via App/SMS: JA

On/Off via App/SMS: JA

GPS-position: Ja - via SMS.

Överskrivningsfunktion: Ja - On/Off

Rename funktion: Ja (Namnge kameran på bilden)

Timelapse: Ja - kan kombineras med aktiv rörelse sensor.

Dygnstimer: Ja - kan kombineras med Time lapse och App/SMS-styrning.

Inbyggd LCD-display med färgvisning: JA

Trigger time: 1.1s

Ställbar rörelsesensor: Låg, Normal, Hög (Räckvidd 20m) 

Antal IR-lampor: 60 stycken Black Invisble (totalt osynliga, 20m)

Antal bilder i följd: 1-3

Tidsfördröjning mellan bilderna: 1s- 60 min

Ställbart antal MMS/GPRS bilder per dygn: Ja 0-99 (0 = oändligt)

Foto: väljbart- 3MP, 5MP, 8MP, 12MP

Bildvinkel: 53 Grader.

Video: Ja, max 640x480 VGA

Ställbar videolängd: 1-60s per klipp

Information på bild: datum, tid, månfas, temp, batteristyrka, kameranamn.

SD-kort: max 16 GB (Min 4GB SDHC, gärna cl 10)

Uttag för extern strömförsörjning: Ja- 6V (orginal tillbehörs kabel 12V till 6V finns)

Kompatibel med solceller: Ja (Orginal finns som tillbehör)

Drift via 220V: Ja (orginal nätadapter finns som tillbehör)

Drift: 12 AA. (Använd våra Z-aim Bear Claw Lithium- extremt köldtåliga och ger mycket lång drifttid.

Stöldkod: Ja, On/Off, väljbar, fyra siffror.

Svensk manual, 1 års garanti,  30 dagars öppet köp. Tveka inte - effektivare och driftsäkrare kamera finns inte. 

CamControl

Till kameran finns en svenskspråkig s.k. mobil app för Androidtelefoner, ett program som du via din telefon styr kameran med, istället för att styra med koder via sms.

Läs mer här

Köp gärna till 12 st AA Z-aim Bear Claw Lithium batterier och minneskort. Om du har dålig mobiltäckning så är det även klokt att köpa till en längre extern antenn. Inte bara sändningen blir bättre, du sparar dessutom ström i batterierna med kortare sändningstid.

När sms-styrningen är aktiv ligger kameran ständigt uppkopplad, detta drar betydligt mer ström än utan.

Vi rekommenderar att i första hand använda Telia eller halebop som operatör då dessa är mest driftsäkra.

Observera att GPRS med Telenor inte fungerar.

Kompatibel med PC.

Installera ett gratisprogram på din dator som hjälper dig vid installationen, WinRar heter det.Bookmark and Share


Skriv recension

Recensioner
2019-10-19 av
внутреннее утепление балкона москва https://balkonline.ru/uteplenie-balkona.html
2019-10-14 av
Qualified cleaning today is actually much more than simply cleansing: contemporary devices, devices and also approaches of work switch it in to a real state-of-the-art procedure that drastically transforms the standard understanding of what it indicates to truly "tidy". In home cleaning services - best [url=https://maidsmanhattan.club/maid-service-staten-island/]Maid service staten island[/url] - it is actually effortless, beneficial and cost effective with our firm. Leave the cleanliness innovators to house cleaning Brooklyn! We utilize professional soaps as well as technological equipment of global manufacturers in our job and also carry out a superb job along with cleansing of any complication. [url=https://maidsmanhattan.club/][size=8]House cleaning lady new-york[/size][/url] Cooperation with the provider is actually the backer of an impeccable, successful as well as efficient cleaning of qualified property cleansing and also encompassing locations. Presently, home cleaning company from our provider are used in New Shirt. Appreciate as well as you the genuine benefits and also useful advantages of our organisation proposal. Through signing a long-term service contract with us, you will certainly be able to desert the necessity to preserve a big personnel of technical team, which, consequently, will certainly enhance costs. The price of the complicated, daily, general property cleansing of Staten Island, conducted by our employees, will definitely consistently be actually less than the cost of incomes for cleaners, the acquisition of cleansing items as well as tools. [size=6]Maid services in ny[/size] Leave an ask for on the site, specify your title or even business label, call phone number as well as date of intended cleaning, leave your wants and also needs in an information to the supervisor if necessary, then our expert will contact you in the fastest opportunity and specify the time, opportunity and also workplace!
2019-10-13 av
Мы предоставляем среднему и большому бизнесу, а также частным гражданам полное решение проблем - начиная от реорганизации и регистрации производственной компании до юридической помощи на всех этапах ее движения. Сотрудники нашей компании уважают любого потребителя, обратившегося к нам. Спецификой продуктивной деятельностинашей компании несомненно является построение продолжительных связей со всеми нашими клиентами, основанных на основных принципах индивидуального подхода к всякому клиенту и сохранение конфиденциальности информационных материалов. Все наши работники, хорошим практическим опытом в сфере оказываемых нашей фирмой услуг. Главным законом у нас в компании представляет из себя то, что, сотрудничая с текущей компанией, вы получите нужный исход, основанный на наших сведениях и более чем 9 летнем практическом опыте. [url=https://nur63.ru]бухгалтерские услуги в самаре[/url] Наша корпорация специализируется на процедуре регистрации и реорганизации адвокатских лиц и индивидуальных бизнесменов, бухгалтерских работах для каждого бизнеса, комплексном адвокатском обслуживании юридических граждан. А также осуществляем провождение сделок,регистрация прав на нежилые помещения,заявление об отмене судебного приказа,представительство интересов в суде,декларирование доходов,несостоятельность и банкротство,юридическая экспертиза,судебные споры по недвижимости,разрешение споров в отношении интеллектуальной собственности,исковое заявление о расторжении брака,возмещение ущерба,защита прав потребителей в Самаре.
2019-10-11 av
2019-10-05 av
We create unique design , giving close attention to standards reliability and functionality . We work with by customer on of all stages commit general analysis of features dwellings , carry advance calculations. when the client have appeared can ask our experts and find out detailed answers with detailed illustration and explanation . 8k kitchen remodel it is considered to be one of especially labor-intensive classes In the company Corporation RDNWUN Westerleigh work specialists, they much understand about Kitchen remodel with peninsula. The Holding carries quality 15000 kitchen remodel by affordable prices . Specialists with great experience work help fully remake in a few weeks perform inexpensive repair work. The price depends on selected style of kitchen. Any dwelling apartments, houses, cottages or other housing Chelsea unique and contains its own multifunction load. All this especially is related to kitchens. Small apartment kitchen renovation Prospect Hights : [url=https://kitchen-renovation.club]kitchen renovation nyc[/url]
2019-09-20 av
Приветствую всех! интересный у вас сайт! Нашел сериальную базу кино: [url=http://kinobibly.ru/]смотреть фэнтези лучшее список[/url] Тут: [url=http://kinobibly.ru/drama/]Лучшие драмы рейтинг[/url] смотреть лучшие зарубежные драмы рейтинг 2018 Тут: боевики 2019 смотреть онлайн в хорошем качестве http://kinobibly.ru/boevik/ список 2018 Тут: http://kinobibly.ru/14085-dzhordzh-lukas-lichno-snyal-scenu-dlya-filma-o-molodom-hane-solo.html Джордж Лукас лично снял сцену для фильма о молодом Хане Соло Тут: http://kinobibly.ru/13138-letniy-kinoprokat-v-etom-godu-okazalsya-samym-neudachnym-za-poslednie-10-let.html
2019-09-16 av
Qualified cleaning today is actually more than only cleaning: modern-day tools, tools and also techniques of work switch it right into a genuine state-of-the-art method that significantly changes the conventional understanding of what it indicates to truly "tidy". In house cleaning company - ideal [url=https://maidsmanhattan.club]maids staten island[/url] - it's simple, hassle-free and also cost effective along with our firm. Trust the tidiness leaders to house cleaning Brooklyn! Our experts utilize specialist cleaning agents and technical equipment of worldwide producers in our work and also carry out an exceptional work with cleansing of any kind of complexity. [url=https://maidsmanhattan.club/][size=8]A cleaning service manhattan[/size][/url] Collaboration along with the provider is the guarantor of an exquisite, financially rewarding and dependable cleansing of expert house cleansing as well as bordering areas. Currently, residence cleaning services coming from our provider are actually made use of in New Jacket. Enjoy as well as you the real perks and useful benefits of our organisation plan. Through signing a permanent company deal with us, you are going to be able to leave the need to keep a large workers of technological workers, which, in turn, will optimize expenses. The price of the complicated, daily, general property cleansing of Staten Isle, executed by our employees, will certainly regularly be lower than the expense of salaries for cleaners, the purchase of cleaning items and also devices. [size=6]Housekeeping prices nyc[/size] Leave an ask for on the web site, define your label or business name, contact phone number and also date of designated cleaning, leave your wishes as well as requirements in a notification to the supervisor if needed, at that point our expert will certainly call you in the fastest time as well as define the day, time as well as workplace!
2019-09-15 av
2019-09-04 av
The cleaning firm carries out cleansing of spaces of different dimensions and also arrangements. The firm's specialists give cleaning with the aid of modern-day technologies, have unique equipment, and additionally have actually licensed cleaning agents in their collection. Along with the above advantages, wines offer: positive prices; cleansing quickly; excellent quality outcomes; greater than 100 positive evaluations. Cleansing offices will certainly aid maintain your office in order for the most effective job. Any company is incredibly essential ambience in the team. Cleansing solutions that can be ordered inexpensively now can help to organize it as well as provide a comfy room for labor. If essential, we leave cleaning up the cooking area 2-3 hours after positioning the order. You obtain cleansing asap. We give professional [url=https://maidservicenyc.pro/]in house maid[/url] for personal customers. Making use of European equipment and certified tools, we accomplish maximum outcomes and also give cleaning quickly. We offer discount rates for those who use the solution for the very first time, as well as favorable terms of teamwork for normal clients. Our friendly team supplies you to obtain acquainted with beneficial terms of cooperation for corporate customers. We sensibly approach our activities, clean making use of specialist cleaning items as well as customized tools. Our workers are trained, have clinical books as well as are familiar with the nuances of getting rid of facility and also hard-to-remove dust from surfaces. We provide premium cleansing for huge business and tiny companies of different directions, with a discount of approximately 25%.
2019-09-02 av
Приветствую всех! интересный у вас сайт! Нашел прикольную базу кино: [b] смотреть индийские фильмы хорошем качестве бесплатно новинки [/b] [url=http://kinobunker.net/]http://kinobunker.net/[/url] Здесь: семейные комедии бесплатно в хорошем качестве http://kinobunker.net/komediya/ список 2018 Тут: кино фантастика 2018 смотреть в хорошем качестве http://kinobunker.net/fantastika/ рейтинг 2019 Здесь: http://kinobunker.net/10284-piter-stormare-sygraet-chernoboga.html Питер Стормаре сыграет Чернобога Тут: http://kinobunker.net/14404-vecherniy-ekspress-sanset-limited-the-sunset-limited-2011.html
2019-08-21 av
The cleaning firm executes cleaning of spaces of different dimensions as well as arrangements. The business's experts offer cleaning with the help of modern-day innovations, have unique tools, as well as likewise have certified cleaning agents in their toolbox. In addition to the above benefits, red wines offer: beneficial prices; cleaning quickly; high quality results; greater than 100 favorable evaluations. Cleaning up workplaces will certainly assist maintain your office in order for the most productive work. Any company is incredibly important atmosphere in the team. Cleansing solutions that can be bought inexpensively now can help to prepare it and also supply a comfortable area for labor. If essential, we leave cleaning up the kitchen 2-3 hrs after positioning the order. You obtain cleansing asap. We give specialist [url=https://maidservicenyc.pro/]maid services[/url] for exclusive customers. Making use of European equipment as well as licensed tools, we accomplish maximum outcomes and supply cleansing in a short time. We offer discounts for those who utilize the solution for the very first time, in addition to positive terms of cooperation for regular customers. Our pleasant group supplies you to get familiarized with positive terms of teamwork for company clients. We responsibly approach our tasks, tidy utilizing specialist cleansing products and specialized equipment. Our staff members are trained, have clinical books and know with the subtleties of eliminating facility and hard-to-remove dust from surfaces. We provide high-quality cleaning for big enterprises as well as tiny firms of various instructions, with a price cut of up to 25%.
2019-08-13 av
The cleansing business accomplishes cleansing of spaces of various sizes as well as configurations. The firm's experts supply cleansing with the assistance of modern innovations, have special equipment, as well as likewise have actually certified cleaning agents in their collection. In addition to the above advantages, red wines provide: favorable rates; cleansing quickly; premium quality results; greater than 100 favorable evaluations. Cleansing offices will help maintain your workplace in order for the most efficient work. Any firm is extremely crucial atmosphere in the group. Cleansing services that can be purchased inexpensively currently can aid to organize it and supply a comfy area for labor. If required, we leave cleaning the cooking area 2-3 hours after putting the order. You get cleansing immediately. We offer professional [url=https://maidservicenyc.pro/]maid service company[/url] for exclusive customers. Making use of European tools and certified devices, we accomplish optimal outcomes and also offer cleansing quickly. We offer price cuts for those that make use of the solution for the first time, as well as positive terms of teamwork for routine clients. Our pleasant group offers you to get acquainted with beneficial regards to participation for business clients. We properly approach our activities, tidy making use of expert cleaning products and customized tools. Our staff members are educated, have medical books and also are familiar with the subtleties of eliminating facility and also hard-to-remove dust from surface areas. We offer top notch cleaning for huge business and tiny companies of numerous instructions, with a discount rate of as much as 25%.
2019-08-06 av
We work in Midtown West. Girls Ella - [url=https://body-rub.manhattan-massage.com]are body rubs legal[/url]
2019-07-27 av
Мы точно знаем, что он-лайн-знакомства частенько они не дают нужного эффекта, поэтому здесь мы создали отечественный сайт с единственной идеей: сделать интернет-знакомства без оплаты, легкими и интересными для всех без исключения. Абсолютно не можете встретить свою вторую половинку? Однако есть первоклассная альтернатива - страницы вэб-сайтов знакомств не регистрируясь в стране. Вы можете без проблем в любое подходящее для вас лично время суток подыскать родственную душу легко на этом спец веб-сайте, где массу людей ежедневно беседуют между собой.Всего-лишь пару минут приятного разговора позволяют изменить вашу жизнь, в которой, наконец, возникнет любовь и благополучие. Не важно, где лично вы пребывайте, в Российской федерации или в другом крае, у вас имеется возможность знакомиться с мужчиной или дамой из Рф. Для этого не обязательно осуществлять процедуру регистрации, дабы получить доступ к базе данных. Мы знаем, что онлайн-знакомства частенько могут разочаровывать, поэтому мы образовали собственный онлайн-сервис с одной идеей: сделать он-лайн-знакомства бесплатными, легкими и увлекательными для каждого. Еще не можете отыскать свою другую половинку? Кстати имеется отменная альтернатива - ресурсы знакомств без регистрации в стране. Вы сможете в удобное вам время соискать родственную душу без труда на нашем специальном портале, где тысяча людей ежедневно знакомятся вместе.Всего-навсего пару минут милого общения позволяют поменять вашу сегодняшнюю реальность, в ней, наконец, поселится любовь и наслаждение. Вне зависимости от того, где вы живете, в Российской федерации либо в ином государстве, у вас есть возможность знакомиться с мужчиной или дамою из России. Для этой цели вам не требуется проходить процедуру регистрации на веб-сайте, дабы иметь доступ к базе информации о других пользователях. Все записи и знаки внимания в форме даров останутся частными и не раскрываются. Если у вас великое желание найти другую половинку намного раньше, оформите ВИП аккаунт, на котором работает услуга персональных параметров. Для таких, кто не любит спешности в поиске родного человека, может наслаждаться комфортным разговором. Подарите для себя надежду стать счастливым. Сайт знакомств Смоленск : [url=https://simpotka.ru]бесплатные сайты знакомств[/url]
2019-07-26 av
Our company is a team with fifteen years of experience in cleaning. Our job is based on 3 fundamental concepts: quality, efficiency, and focus to the client. The staff members of our business are a strong team of young as well as energised experts with comprehensive experience in huge enterprises. Picking us, you obtain: - One of the most flexible cleansing plan with the right to select any choices; - Affordable rates, which include all the expenses of devices, supply, and also consumables; - The set price for the whole regard to the authorized contract, without splitting the last cost - A trusted as well as accountable partner who has practically no turn over of personnel, which adds to the comprehensibility of the team when functioning. Modern top notch cleaning with using innovative technologies, unique tools as well as tools is a detailed service to the problems associated with the getting, cleaning, and also cleansing of spaces. Staff members of our company have been working in this area for a very long time, so they have specific expertise and also skills to collaborate with various chemical reagents, which belong to any type of methods to produce a premium result. In addition, specialists are very cautious in handling client building and also will not permit it to be harmed. Additionally, we are extremely scrupulous regarding the order, so all things after the end of the cleaning will certainly be put on the very same areas. We welcome you to cooperate with us. Maid day cleaning service NY : [url=https://maidsmanhattan.club]maids uptown[/url]
2019-07-23 av
Нам известно, что он-лайн-знакомства чаще всего могут разочаровывать, поэтому мы создали отечественный портал с единственной задачей: сделать он-лайн-знакомства бесплатными, легкими и интересными в интересах абсолютно всех. Совершенно не можете разыскать свою вторую половинку? Но имеется в наличии отменная альтернатива - вэб-страницы знакомств не регистрируясь в России. Вы сможете в любое удобное для вас лично свободное время увидеть близкую душу легко на данном спец интернет-сайте, где тысячи пользователей каждый божий день контактируют вместе.Даже несколько минуток приятного контакта могут изменить вашу личную реальность, в которой, наконец, поселится страсть и счастье. Не важно, где вы живете, в Российской федерации или в иной стране, у вас есть возможность знакомиться с мужчиной или женщиной из Российской федерации. Для этого не нужно проходить процедуру регистрации на веб-сайте, чтобы получить возможность доступа к базе информации о других пользователях. Мы точно знаем, что online-знакомства довольно часто не доставляют нужного результата, потому мы основали данный вебсайт с единственной задачей: сделать online-знакомства бесплатными, легкими и интересными для всех абсолютно. Еще не можете встретить свою другую половинку? Кстати существует первоклассная замена этому - интернет-страницы знакомств без регистрации в стране. Вы сможете в любое комфортное вам время дня встретить близкую душу легко на этом специализированном web-сайте, где сотни и сотни людей повседневно контактируют друг с другом.Всего несколько минуток приятного общения позволяют изменить вашу повседневная жизнь, в которой, наконец, поселится страсть и удовольствие. Не важно, где вы лично живете, в России либо в другой стране, у вас есть возможность знакомиться с мужчиной либо дамою из России. Для этой цели не надо выполняться процедуру регистрации на web-сайте, дабы иметь доступ к базе данных. Все записи и знаки внимания в виде презентов остаются секретными. Если у вас огромное желание отыскать другую половинку намного раньше, оформите VIP страницу, на котором действует услуги индивидуальных параметров. Для таких, кто не любит спешки в поиске родного человека, способен радоваться комфортным общением. Подарите себе надежду стать счастливым. Сайт знакомств Нижнекамск - [url=https://simpotka.ru]Сайт знакомств Ставрополь[/url]
2019-07-23 av
All solutions given by our firm in New york city, carried out both on a one-off and also on a lasting basis. Any type of additional can be picked by clients only independently. In the work of a cleaning company in New york city, the best items. Thanks to consistent professional development, tools and cleansing techniques are regularly being improved. For that reason, the outcome of our job can satisfy the demands of also the most requiring clients. Prices you can figure out from the price list. Do not waste your time on underhanded entertainers, call the specialists! Express Solution The company offers house cleaning services, consisting of utilizing commercial mountaineering, and also other aid, such as cleaning up natural leather furnishings. Here you can order the cleansing of the house all at once or, say, its parts, the children's room after the restoration, or the living room after a loud celebration. The benefit of cleaning is expert care for the cleanliness, convenience, wellness, time as well as mood of residents or employees in a particular space. The very best aide in bring back order and sanitation is a specialized professional solution business. Professionalism and reliability, effort, effort of personnel, the use of top notch cleaning agents produce an atmosphere of perfect cleanliness. Maid service houston Manhattan - [url=https://maidsmanhattan.club]maid service ny[/url]
2019-07-20 av
Наша компания оказывает услуги по восстановлению и очистки водопроводов современным способом гидродинамической прочистки на новом оборудовании. Применение указанного технологии дает гарантию возобновления параметров стальных труб к исходному уровню, уменьшаются расходы электроэнергии на 10-15процентов, повышается срок использования стальных труб на двадцать лет до капитального ремонта, повышаются интервалы между профилактическим сопровождением. Организуем всевозможные работы, например: Монтаж и реконструкция наружных и внутренних систем отопления. Зачем предпочитают эту компанию? Громадный стаж работы - более 100 восстановленных очистительных сооружений в Нашей стране и за её границами, присутствие всех лицензий и разрешений на выполнение реставрационных и инженерных процессов, разработка и проектирование экологического, безопасного, энергосберегающего, очень эфективного снаряжения, гарантийное техобслуживание, высокопрофессиональный и ответственный коллектив. Бурение скважин на воду - [url=https://synergy90.ru]углубление скважины[/url]
2019-07-19 av
Привет всем участникам! класный у вас сайт! Нашел прикольную базу кино: [url=http://inspacefilm.ru/]фильмы 2018 смотреть хорошем качестве бесплатно мелодрама[/url] Тут: [url=http://inspacefilm.ru/fentezi/]онлайн хорошая качества фэнтези[/url] фэнтези лучшее смотреть онлайн рейтинг 2019 Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/drama/]Лучшие драмы смотреть онлайн[/url] смотреть лучшие зарубежные драмы рейтинг 2019 Здесь: Лучшие документальные фильмы бесплатно http://inspacefilm.ru/dokumentalnyy/ список 2018 Здесь: http://inspacefilm.ru/6195-sikvel-planety-obezyan-stal-luchshim-v-vizualnyh-effektah.html [b] Сиквел «Планеты обезьян» стал лучшим в визуальных эффектах [/b] Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/1056-marvel-vylozhila-mini-prodolzhenie-zheleznogo-cheloveka-3.html] Marvel выложила мини-продолжение «Железного человека 3» [/url] Marvel выложила мини-продолжение «Железного человека 3» Тут: http://inspacefilm.ru/11505-dzhordzh-kluni-zaschitilsya-sudebnym-orderom-ot-psihopata.html
2019-07-19 av
Здравствуйте! прикольный у вас сайт! Нашел русскую базу кино: [url=http://kinovalenok.tv/]аниме смотреть бесплатно в хорошем 2018[/url] Здесь: [url=http://kinovalenok.tv/fentezi/]кино онлайн в хорошем качестве фэнтези[/url] фильмы смотреть хорошем качестве hd 720 фэнтези список 2019 Тут: Онлайн лучшие драмы http://kinovalenok.tv/drama/ список 2019 Тут: Лучшие документальные фильмы онлайн http://kinovalenok.tv/dokumentalnyy/ рейтинг 2019 Здесь: http://kinovalenok.tv/2428-nikolas-keydzh-sygraet-prodazhnogo-kopa.html [b] Николас Кейдж сыграет продажного копа [/b] Тут: http://kinovalenok.tv/5921-posledniy-yanychar-2014.html Здесь: http://kinovalenok.tv/4613-durackoe-delo-nehitroe-kraftidioten-2014.html
2019-07-18 av
Наша компания оказывает услуги по восстановлению и очистки водопроводов современным способом гидродинамической прочистки на новом оборудовании. Применение указанного технологии дает гарантию возобновления параметров стальных труб к исходному уровню, уменьшаются расходы электроэнергии на 10-15процентов, повышается срок использования стальных труб на двадцать лет до капитального ремонта, повышаются интервалы между профилактическим сопровождением. Проводим абсолютно любые работы, скажем: Прочистка канализации предприятий-аварийная, плановая, профилактична прочистка канализации предприятий. От чего избирают данную специализированную компанию? Значительный стаж работы - более 200 настроенных очистных сооружений в Стране и за ее пределами, факт наличия всех без исключения лицензий и разрешений на производство строительно-ремонтных и инженерных процессов, создание и проектирование экологического, безопасного, энергосохраняющего, высокоэффективного промышленного оборудования, гарантийное обслуживание, безупречный и серьезный личный состав. Обустройство скважин : [url=https://akvasos.ru/]Очистка обсадной колонны от коррозионных отложений[/url]
2019-06-25 av
Я.такси Самара-это отличная возможность произвести заказ авто в любое время, куда угодно. Сделать заказ авто вы можете тремя способами: через специальное мобильное приложение, закачав его, на сайте, по телефону яндекс такси. Необходимо написать время когда нужна авто, личный телефонный номер, местоположение. Заказывают Я. такси вместе с детским креслом для перевозки деток, в вечернее время после посиделок лучше всего воспользоваться такси, чем садиться в транспортное средство нетрезвым, на вокзал или в аэропорт спокойнее воспользоваться Yandex такси и даже не думать где разместить свою автомашину. Платеж производится наличным или безналичным платежом. Время подъезда Yandex такси составляет от 3 до 5 минут ориентировочно. Преимущества работы в Я. такси: Моментальная регистрация в приложение, Небольшая комиссия, Оплата мгновенная, Постоянный поток заказов, Оператор круглые сутки на связи. Для выполнения работ в Я. такси водителю надо зарегистрироваться самому и транспорт, перечисленное займёт 5 минут. Наша комиссия будет составлять не больше 20 %. Можно получить зарплату когда вам нужно. У вас всегда будут заказы. В случае вопросов можно установить связь с круглосуточно действующей службой поддержки. Я. такси даёт возможность гражданам быстро добраться до нужного места. Заказывая данное Yandex такси вы приобретаете шикарный сервис в городе. как начать работать в яндекс такси = [url=https://centrsnab163.ru]работа водителем такси[/url]
2019-06-21 av
Sorry for making you read this message which is more than likely to be thought about by you as spam. Yes, spamming is a negative thing. On the other hand, the best method to discover something new, heretofore unidentified, is to take your mind off your daily hassles and also reveal rate of interest in a subject that you might have considered as spam before. Right? [url=https://kingswayjewelry.com/]Wedding rings[/url] We are a team of young people that have actually determined to begin our very own service and make some loan like several other people on Earth. What do we do? We provide our visitors a broad choice of fantastic handmade rings. All the rings are made by the ideal craftsmen from all over the USA. Have you ever before seen or used an eco-friendly opal ring, wood ring, fire opal ring, Damascus ring, silver opal ring, Blue-green ring, blue opal ring, pink ring, meteorite ring, black ring or silver ring? This is only a small component of what you can always discover in our shop. Made in the USA, our handmade rings are not simply lovely as well as initial presents for, say, a wedding or birthday, but additionally your talisman, a point that will certainly bring you best of luck in life. As settlement for your time invested in reviewing this message, we provide you a 5% discount on any product you want. We are anticipating meeting you in our shop!
2019-06-14 av
Cleaning company website Gramercy Square - [url=https://cleanings.pro]vip cleaning services[/url] Our specialists companies Brooklyn Heights can hold spring cleaning 2019. Our Corporation famous company carries out spring cleaning cottages not only in urban areas , but with joy we will certainly help tidy up . Our LLC cleaning holding Lower East Side NASH, is engaged spring general cleaning in Alphabet City under the direction of SULLIVAN. Spring cleaning the premises is a good case do cleaning the house, on the street, at home. Roads, courtyards, parks, squares and other urban areas very important not only clean up from dirt accumulated in snow Spring cleaning the premises is opportunity implement cleaning the house, on the street, at home. Streets, courtyards, parks, squares and other urban areas need not only clean up from the dirt that formed during the winter, take out the garbage, but also prepare for the summer period. For this should be restored damaged sidewalks and curbs, repair broken small architectural forms sculptures, flowerpots,artificial reservoirs,benches, fences, and so on, refresh fences, painting and other. Our enterprise does spring cleaning 2019 in the district, but with joy we will help tidy up . Specialists production company Plum Beach ready to hold spring cleaning.
2019-06-12 av
Our objective at vape4style.com is to supply our clients along with the most effective vaping expertise feasible, helping them vape with style!. Based in New York City as well as in organisation due to the fact that 2015, we are a custom-made vaping supermarket offering all kinds of vape mods, e-liquids, smoking salts, sheathing devices, storage tanks, coils, and also other vaping devices, such as electric batteries and outside chargers. Our e-juices are regularly fresh considering that our company not merely offer our items retail, but additionally distribute to neighborhood NYC shops and also provide retail choices. This allows us to constantly rotate our stock, delivering our customers as well as outlets along with the most best inventory possible. If you are actually a vaper or even making an effort to get off smoke cigarettes, you are in the best spot. Intend to conserve some funds in process? Hurry and also join our e-mail newsletter to get special club VIP, vape4style savings, promotions and cost-free giveaways! Our company are an special Northeast Yihi distributor. We are actually likewise authorized suppliers of Negative Drip, Harbor Vape, Charlie's Chalk Dirt, Beard Vape, SVRF by Saveur Vape, Ripe Vapes, Smok, Segeli, Dropped Vape, Kangertech, Triton and many more. Do not view something you are actually trying to find on our internet site? Certainly not a complication! Merely allow us recognize what you are actually looking for and also our company will definitely locate it for you at a discounted rate. Possess a inquiry about a particular thing? Our vape experts will definitely be glad to provide more information regarding just about anything our company sell. Just deliver our team your inquiry or even phone our team. Our group will certainly rejoice to aid! jam rock eliquid department stores - [url=https://vape4style.com/products/yihi-hakutaku-atomizer]Yihi atomizer[/url]
2019-06-09 av
Рады Вас приветствовать! Мы команда СЕО специалистов занимающихся раскрутки и продвижения онлайн-сайтов в многочисленных видах поисковых системах, а также в соц интернет-сетях. И меня зовут Антон, я учредитель компании маркетологов, рерайтеров/копирайтеров, копирайтеров, специалистов, профессионалов, линкбилдеров, разработчиков, link builders, оптимизаторов. Мы — команда амбициозных мастеров своего дела с 10-летним опытом работы в сфере фриланса. Ваш личный бизнес выйдет с нашей командой на другую высоту. Мы предлагаем качественную раскрутку онлайн-проектов в поисковиках! СЕО-специалисты которые сейчас задействованы в команде прошли огромный профессиональный путь, мы понимаем, каким способом грамотно формировать ваш личный портал, продвигать его на первое место, преобразовывать трафик в заказы. Наша стцдияпредлагает вам абсолютно бесплатное предложение по продвижению ваших онлайн-сайтов. Ждем Вас. продвижение сайтов онлайн бесплатно [url=https://seoturbina.ru]сео аудит сайта бесплатно[/url]
2019-06-08 av
Здравствуйте! Нашел прикольные новости на этом сайте: http://limonos.ru : [url=http://limonos.ru/prikoli_umor/]приколы до слез[/url] видео приколы интересные факты об интернете http://limonos.ru/interesnoe/ http://limonos.ru/5680-podzemka-phenyana-glazami-inostrannoy-turistki.html [b] Подземка Пхеньяна глазами иностранной туристки [/b] http://limonos.ru/182-hudozhnik-antonio-mora.html
2019-05-24 av
Привет! прикольный у вас сайт! Нашел топ базу кино: [url=http://inspacefilm.ru/]сериал убийство смотреть бесплатно в хорошем качестве[/url] Тут: Лучшие семейные фильмы http://inspacefilm.ru/semeynyy/ список 2019 Тут: смотреть сериал атлантида хорошее качество http://inspacefilm.ru/serialy/ список 2019 Здесь: смотреть лучшие триллеры hd качестве http://inspacefilm.ru/triller/ рейтинг 2019 Тут: http://inspacefilm.ru/6885-sekirey-venchanie-sekirei-pure-engagement-sezon-1-2010.html [b] Смотреть Сэкирей: Венчание / Sekirei Pure Engagement (Сезон 1) (2010) онлайн бесплатно [/b] Тут: [url=http://inspacefilm.ru/861-artur-i-miniputy-arthur-et-les-minimoys-2006.html] Артур и минипуты / Arthur et les Minimoys (2006) онлайн [/url] Смотреть Артур и минипуты / Arthur et les Minimoys (2006) онлайн бесплатно
2019-05-24 av
Привет всем участникам форума! класный у вас сайт! Нашел интересную инфу: [b] препараты для повышения потенции [/b] [url=http://sportmanlife.ru/]http://sportmanlife.ru/[/url] Тут: как быстро накачать пресс видео http://sportmanlife.ru/kak-nakachat-press/ Тут: Forte Love куплю капли для возбуждения http://sportmanlife.ru/73-zhenskiy-vozbuditel-forte-love.html Здесь: Talia жесткая диета для быстрого похудения http://sportmanlife.ru/71-talia-zhiroszhigayuschie-tabletki-dlya-pohudeniya.html
2019-05-24 av
Hello everyone, tired of sitting with no money? I was just a poor student, and now i make 1200$ - 1600$ every day here: http://9binaryoptions.net/uploads/reviews/how-do-i-make-money-online.htm - make more money It works! Checked. Good luck to all! This residual income is available in all countries! These articles will help you: http://9binaryoptions.net/uploads/reviews/passive-income.htm [b] passive income [/b] [b] Binäre Optionen Broker Bewertung [/b] http://9binaryoptions.net/handelsplattformen.html Start Now!
2019-05-19 av
Здравствуйте! класный у вас сайт! Нашел обширную тему: https://zen.yandex.ru/media/tainaplanet/10-novyh-laifhakov-s-telefonom-o-kotoryh-nujno-znat-5cc31c0c89bd7700af20c655
2019-05-08 av
I like EDM bands! I really do! And my favourite dance band is The Cheinsmokers! DJs Andrew Taggart and Alex Pall are about to perform more than 50 concerts to their fans in 2019 and 2020! To know more about Chainsmokers in 2019 and 2020 visit website [url=https://chainsmokersconcerts.com]Chainsmokers tour Boston[/url]. You won't miss any performance this year if you click on the link!
2019-05-03 av
Carrie Underwood is my favourite country singer. She is young, beautiful and charming female in her 30s. Her strong voice takes me away from all troubles of this planet so I can enjoy my life and listen songs created by her mind. Now she is on a Cry Pretty 360 Tour started in May of 2019. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the 31st of October. Ticket prices are moderate and available for all men and women with different income. If you love contry music, then you must visit at least one of her concert. All tour dates are available at the [url=https://carrieunderwoodconcerts.com]Carrie Underwood tour Linkoln[/url]. Open the website and make yourself familiar with all powerful Carrie Underwood concerts in 2019!
2019-04-24 av
Наша корпорация ЗАО ЖДВЧ Псков выполняет новейшим методом видеодиагностикуинженерных систем, сетей хозяйственно-бытовой, сетей хозяйственно-бытовой, инженерных систем, ливневой канализации и так далее. Видео/телеинспекция трубопровода осуществляем камерой, которая двигается по трубе и подает вид на телемонитор и вдобавок проводится видеозапись труб. Такая проверка помогает узнать эксплуатационное качество стенок и стыков труб, участки нахождения свищей, щелей и других недостатков, обнаружить засоры и инородные элементы, несанкционированные врезки и прочие. Видеоинспекция также может быть использована и в случае приёма трубопроводов после завершения строительного производства, ремонта. Хорошим плюсом системы телеинспекции является ее мобильность, легкость подхода к трубопроводу, а ещё возможность получать видеоизображение внутренних деталей трубы. Эта специализированная компания Общество с ограниченной ответственностью ОЦУТ Оренбург действует на объектах как частных так и государственных объектах. Гидродинамическая очистка скважин : [url=https://akvasos.ru/]Монтаж оборудования контроля и учета на скважине[/url]
2019-03-29 av
Hi! Low budget bathroom remodel Soho : [url=https://bathroom-remodel.club]Gray and white bathroom remodel[/url]
2019-03-08 av
Any room apartments, houses, cottages or other housing Woodside Hunters Point unique and has own high-functional load. And this setting mostly to be relevant to kitchens. U shaped kitchen renovations is one of especially challenging cases We in the organization Sole Partnership RUDS the Flatiron District involved specialists, who all understand about Classic kitchen renovations. Our firm create unique design , and of course for all this we pay close attention to requirements safety and functional of opportunities. We work with by customer on all, without exception stages do detailed analysis location rooms ,perform advance calculations. your questions . The Firm ready to provide first class Kitchen remodel with bay window by affordable prices . Experienced Masters with great experience work help fully update in a matter of days . The price depends on selected package of services, scope of work . 80s kitchen renovation Steenen Island - [url=https://kitchen-renovation.club]kitchen renovation[/url]
2019-02-12 av
I like rock songs! I really do! And my favourite yadrock band is Hootie and The Blowfish! All band members has reunited to give more than 50 concerts to their fans in 2019! To know more about Hootie and The Blowfish in 2019 visit website [url=https://hootietheblowfishtour.com]Hootie and the Blowfish Group Therapy Tour 2019[/url]. You won't miss any concert in 2019 if you visit the link!
2019-02-11 av
Interested in hardrock? How about KISS? They are on a tour at the moment all across the US. Click on http://www.lindy-hop-paris.com/lusy-waker-new-designer/ to know more about KISS tour dates in 2019.
2019-02-07 av
[url=http:///].ankor[/url] <a href="http:///">.ankor</a>
2019-02-07 av
[url=http:///].ankor[/url] <a href="http:///">.ankor</a>
2019-01-29 av
Магазин ФМ Чемпион - активно растущая коммерческая предприятие, функционирующая на Российском экономическом рынке более восемидолгих лет. Вам нужны садовые инструменты и техника для сада, но не ведаетее,какая предпочтительнее и где её купить сегодня? Мы вам советуем найти наш магазин и онлайн магазин ФМ Чемпион. У нас крупный выбор БЕНЗОРЕЗЫ. В случае, если клиенты решили подкупать Дизельные мотоблоки мы предоставим вам все модели товара. Магазин ФМ Чемпион это то место где можно купить все для дома начиная с ВЫСОТОРЕЗЫ и заканчивая ЗАРЯДНЫМИ УСТРОЙСТВАМИ. Купить садовую аппаратуру и дополнительно приборы в этом онлайн магазине на портале сегодня можно в рабочие дни и в выходные и праздничные дни Транспортировка различного оборудования при приобретение от 9тыс. руб делается по городу бесплатно. Мы предоставляем гарантию на все оборудования, те что имеется в наличии в нашем магазине садовой техники. Развоз агрегатов по адресу осуществляется в течении суток до пяти суток с момента оформления заказа. Сроки зависят от региона, подобную информацию уточнит консультант магазина ФМ Чемпион. RussiaChampion: [url=https://russiachampion.ru/product-category/engine/]купить двигатель для бензогенератор чемпион gg3000600bf[/url]
2019-01-26 av
This is may depend from implementation front-rank equipment park,technology,equipment,algorithm,cleaning,methods,equipment,components,mechanisms and industrial equipment, specialized detergents and cleaning funds and also beautiful organization work cleaning service. In our world use support Cleaning firms made necessarily authoritative and relevant. Some enterprises and organizations Partnership long for a time enjoy help with cleaning companies, but not conclude personal frames swabber for such types of services as Cleaning a private house and Bathroom cleaning in TriBeca . Long-term practice General Partnership in Chinatown & Little Italy owner specialized company is STEPHEN WILLIAMS, revealed that hired trained staff cleaning firms produce cleaning well faster, neater, scrupulous and cleaner, than for example own regular cleaners. You will be spared from wasting time on training and recruitment frames , on check his work, you it will not be necessary to allocate room for cleaners and organize storage inventory. We Limited liability Limited Partnership is that is on the street Douglaston invite you personally work with uson profitable conditions. Any Economist Proves You contain Multiple workman at a loss in collation with employ foreign cleaning service. floor cleaning services - [url=https://cleanings.pro]move in house cleaning services[/url]
2019-01-24 av
This is may depend from implementation front-rank equipment park,technology,equipment,algorithm,cleaning,methods,equipment,components,mechanisms and industrial equipment, specialized detergents and cleaning funds and also beautiful organization work cleaning service. In our world use support Cleaning firms made necessarily authoritative and relevant. Some enterprises and organizations Partnership long for a time enjoy help with cleaning companies, but not conclude personal frames swabber for such types of services as Cleaning a private house and Bathroom cleaning in TriBeca . Long-term practice General Partnership in Chinatown & Little Italy owner specialized company is STEPHEN WILLIAMS, revealed that hired trained staff cleaning firms produce cleaning well faster, neater, scrupulous and cleaner, than for example own regular cleaners. You will be spared from wasting time on training and recruitment frames , on check his work, you it will not be necessary to allocate room for cleaners and organize storage inventory. We Limited liability Limited Partnership is that is on the street Douglaston invite you personally work with uson profitable conditions. Any Economist Proves You contain Multiple workman at a loss in collation with employ foreign cleaning service. companies that need cleaning services : [url=https://cleanings.pro]domestic cleaning services prices 10[/url]
2019-01-24 av
In 2019 there are lot of movies are going to be released. Obviously, there are Avengers part 2, new Star Wars Episode nine and many others. These are films that everyone wants to see, but sometimes you can miss it.It is where applications come in handy you can watch a movies for free. Btw, looking for the best app to watch free movies on your iOS phone? Then your should check Showbox Application. This is the most famous app today that has a big library of shows and films. This app is also available for computer users. But your need to download it first to enjoy free shows [url=http://showbox-all.com]Showbox for Windows PC[/url]
2019-01-05 av
Привет всем участникам! Класный у вас сайт! Нашёл инфу в сети: http://itcyber.ru/9639-teamgroup-vypuskaet-pervuyu-v-mire-16-gb-pamyat-ddr4.html TeamGroup выпускает первую в мире 16 ГБ память DDR4 http://itcyber.ru/12106-tsmc-nachnet-7-nm-opytnoe-proizvodstvo-v-pervom-polugodii-2017.html [url=http://itcyber.ru/news/]последние новости IT[/url] новости и слухи IT [url=http://itcyber.ru/games/]влиЯние компьютерных игр[/url] новости компьютерных игр Ещё много интересного нашел тут: [b] eos криптовалюта новости [/b] [url=http://itcyber.ru/] новости криптовалют [/url]
2019-01-04 av
Download your missing dll from [url=http://founddll.com/api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0-dll-is-missing-download-api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0-dll/]http://founddll.com/api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0-dll-is-missing-download-api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0-dll/[/url] page. Fix the error now!
2018-12-10 av
Download not working dll from http://founddll.com/vb6ko-dll/ page. Fix the error now!
2018-12-09 av
Joe Bonamassa is a famous country singer, so don't miss the possibility to visit [url=http://joebonamassatour.com/]Joe Bonamassa tickets Indianapolis[/url]
2018-11-17 av
Привет всем участникам форума! прикольный у вас сайт! Нашел русскую базу кино: [b] русские мелодрамы смотреть бесплатно в хорошем качестве [/b] [url=http://inspacefilm.ru/]http://inspacefilm.ru/[/url] Тут: фэнтези онлайн бесплатно в хорошем качестве http://inspacefilm.ru/fentezi/ список 2018 Здесь: лучшие драмы онлайн http://inspacefilm.ru/drama/ список 2018 Здесь: лучшие документальные фильмы онлайн http://inspacefilm.ru/dokumentalnyy/ список 2018 Тут: http://inspacefilm.ru/newskino/12720-split-ostalsya-v-liderah-amerikanskogo-prokata.html [b] "Сплит" остался в лидерах американского проката [/b] Тут: http://inspacefilm.ru/voennyy/4392-yamato-otoko-tachi-no-yamato-2005.html
2018-11-02 av
Hello. And Bye.
2018-10-15 av
P.S. [url=http://www.uprp.edu/synthroid/taking-synthroid]visit here[/url]
2018-09-05 av
Всем привет! Нашел удивительную фотосессию на этом сайте: http://himaan.ru : http://himaan.ru/foto-prikoly-interesnoe/179-katmandu-zhivoy-gorod.html [b] Катманду. Живой город [/b] [url=http://himaan.ru/foto-prikoly-interesnoe/2679-sumasshedshiy-spusk-s-gory-ot-odnogo-iz-luchshih-v-mire-lyzhnikov.html] Сумасшедший спуск с горы от одного из лучших в мире лыжников [/url] http://himaan.ru/foto-prikoly-interesnoe/2303-chego-tolko-narod-ne-pytaetsya-v-samolet-pronesti.html
2018-08-21 av
[url=http://poestedu.xyz/61551-bljuda-iz-indeek.html]блюда из индеек[/url] [URL=http://piccash.net/46253/794034/][IMG]http://piccash.net/allimage/2017/11-7/img_thumb/794034-thumb.jpeg[/IMG][/URL]
2018-06-10 av
[url=https://alitems.com/g/1e8d1144947cf271b95a16525dc3e8/][b]Aliexpress[/b][/url] - get your star sales...
2018-06-06 av
https://liveam.tv/
2018-03-30 av
<a href=http://buntube.net/>buntube</a> riep xxx.videos com io khasi vergin co sophie dee %ucks husband friend hors.com nten bajpiri,xxx . http://www.cinemasdelux.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net/top/&g2_returnName=Album http://webb-tv.nu/refer.php?url=http://buntube.net/ http://wishfulfillment.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://www.financialservicesonline.com.au/click.php?id=irza27&url=http://buntube.net/ http://pointa.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://www.amateur-exhibitionist.org/cgi-bin/dftop/out.cgi?ses=BU3PYj6rZv&id=59&url=http://buntube.net/ http://www.secondchanceboxer.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://fantasycricketmatches.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://macx86.cn/wp-content/themes/begin/inc/go.php?url=buntube.net http://bokradio.co.za/redirect.php?url=buntube.net http://diisilica.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://vseunas.com.ua/links.php?id=buntube.net http://www.tunnels-directory.co.uk/redirect.aspx?url=buntube.net http://racialdiscrimination.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=buntube.net http://crhll.assn.la/Goto.asp?url=buntube.net eone 2girls hard sex hd saxee vido hinde shadi desi ba strip girl nude embarrassed eru other & sister sex story type video hot small boobkiss neck kiss pussy kiss vedio download gando con los ojos v desihot porn com bagerhat gi . [url=http://buntube.net/]view web page[/url]. ashmir sax video after fuck guru indian porn videos indian liv homemade sexy hot hd eeping boy hard full black sex download ine ki chudai bf porn.com/mz pl hot wife hom arse xxxxx sister h . http://www.buntube.net/ rce son y leone hd xvideos.com s3gp st nigh sexvideeos freedownload tamil aunty sex video india brezzers hd flims download jor jabarjas
2016-04-27 av
Kameran skickar bilder men dock utan blixt =helt svarta bilder! Vad göra?
2015-10-16 av
Efter lite mer än ett år så har det löst sig (tror jag) ;) Den första "UOVision" som jag hade in till Z-Aim var det ngt fel på så nu är den bytt till en ny, men för att vi skulle få den att fungera så var vi tvungen att byta SIM kort i både kamera och telefon, som skulle ta emot bilderna, till helt rykande färska kort från Telia. Jag måste säga att det är inte kul när prylar jävlas med en, men Mattias på Z-Aim har haft ett otroligt bra tålamod, och så tycker jag själv att det är ganska kul att ta reda på vad det är för fel istället för att bara kräva ett återköp på den, vilket jag hade kunnat. Tack Mattias för bra service, Ove.
2015-10-03 av
Är ny användare av Sms-styrda kameror. Fick snabb & bra hjälp att komma igång med UOVision 565+. Inser nu att de flesta "problem-recensionerna" som skrivits om dessa kameror, härleder till bristande kontakt med mobilnätet. På vissa testplatser fanns det mottagning med "luckan" öppen vid start av kameran, men när "luckan" stängdes fanns ingen mottagning längre. Därför skickade inte kameran bilder och ingen styrning fungerade, dvs. själklart inte kamerans fel. Köpte till 39 cm vikbar antenn för att säkerställa funktionen där mobilnätet är dåligt. Fungerar perfekt ! Tack Mattias och Z-aim !
2015-09-25 av
Hej, fästena som man stänger kameran med har gått sönder - båda två... Finns det reservdelar att köpa. Tycker att det är litet dåligt att de inte håller bättre på en i övrigt rejäl kamera.
2014-07-12 av
kanon kamera ! funkar perfekt , har den inställd så den skickar mail .sms-styrning funkar perfekt , bra o kunna stänga av den när man vill o begära en bild när man vill .häls anders.
2014-07-04 av
Ring supporten - 0950-13500.
2014-07-04 av
Det går inte att skicka sms kommando varesig på telefon eller via app ? vad göra?
2014-06-21 av
Kameran jag fått har ingen svensk meny fick ett brev med i lådan att där skulle komma en uppdatering, men någon sådan har jag ännu inte sett. Förstår inte hur ni kan sälja kameran och påstå att den har svensk meny när det inte finns. Har mejlat er om detta för ett tag sen men inte fått något svar. Mats
2014-06-13 av
OK, då är tyvärr vår svenska A4 stora manual missad i paketeringen så du fått fel. En manual skickas ut med brev. Vi stänger för nuvarande kl 17.00 så att ingen svarade var inte konstigt. Har man fått fel i leveransen eller har frågor så skicka gärna frågor via e-post adresserna som anges under kontakter.
2014-06-12 av
Fick en finsk manual istället för en svensk. Beställning 2014-06-05. kl 23:29. Leverans 2014-06-12. Försökte kontakta företaget idag 2014-06-12 kl 17.08 på tel 0950-13500. Ingen svarade. Nöjd= nja...
2015-03-24 av
Vid problem, mejla supporten på robin@z-aim.com Med vänlig hälsning Robin Z-aim AB
2015-03-21 av
Hallå där !! jag har problem att kameran UM565 tappar kontakten när man sms den, att ska vara i viloläge omöjlig att starta om, har bytt Telia refillkort provat programera om den, vad kan felet vara ??
2015-03-05 av
Hej Mats Har kollat SIM-kortet det är inte hemligt nummer eller dolt, men det är inte registrerat, kan det ha betydelse?
2015-02-28 av
Hej Ove Kameran som varit in två gånger till oss har ju fungerat klanderfritt här hos oss under test båda gångerna. Därför det relaterats till SIM-kortet. En sak du kan kontrollera är om ditt SIM-kort har dolt nummer, då får kameran problem med inkommande kommandon etc eftersom den inte vet numret. Med vänlig hälsning Mats Z-aim AB
2015-02-27 av
Annars en bra kamera men SMS styrning det funkar inte. Jag skickade kameran till Z-Aim efter att vi per telefon inte kunnat lösa problemet, Z-Aim kunde inte heller hitta problemet men bad mig byta sim kort till kameran, men int f...n funkar det ändå :( och skicka den en gång till ids jag inte des utom kostar det 150kr varje gång jag ska skicka. Det verkar vara mer eller mindre skit kvalla på åtelkameror överlag jag är inne på min tredje kamera av olika märken.
2014-12-24 av
Om ni behöver hjälp, maila eller ring supporten !!! Men efter att ni läst ”Problemavdelningen” längst bak i manualen.
2014-12-24 av
Köpte en Uovision 12MP UM565MMS/GPRS/SMS-styrning, Black IR den 17/12 -14. Har hast den uppe i skogen.. Men den lever ett eget liv. Men oftast så lever den inte alls =( MYCKET MISSNÖJD med denna kamera.. Och kommer att skaffa en annan kamera och märke =(
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter
Övrigt