HuntersZone

HuntersZone Wolf 4G 30MP Cloud APP är en högpresterande viltkamera som har utvecklats i nära samarbete med Uovision, med fokus på mångsidighet och överlägsen funktionalitet. Vi har inte strävat efter att erbjuda ett stort antal modeller, utan istället skapat en enda modell som är resultatet av våra över 20 års erfarenhet inom viltkamera-branschen. HuntersZone Wolf är en åtelkamera som tar kompromisslös kvalitet till en ny nivå, med fokus på prestanda och användarvänlighet.

Denna kamera är extremt snabb och erbjuder kraftfullt osynligt IR-ljus för att fånga tydliga bilder och videor i alla ljusförhållanden. Den kan enkelt och fullständigt styras via vår LinckEazi molntjänst och APP, vilket ger dig oöverträffad kontroll över din övervakningskamera. HuntersZone Wolf är byggd utan kompromisser och är redo att möta alla dina behov, oavsett vilka utmaningar eller förhållanden du står inför.

Denna viltkamera är också en utmärkt övervakningskamera och ger dig möjlighet att hålla ett vakande öga på din omgivning. Med högupplösta 30MP bilder och 4G-anslutning får du snabb åtkomst till dina bilder och videor, var du än är. HuntersZone Wolf är den enda kameran du behöver för att följa och dokumentera viltets rörelser och för att säkerställa att du inte missar något viktigt.

Produkter
Övrigt