Åtelkameror

Z-aim AB är en av Sveriges mest rutinerade och äldsta försäljare av åtelkameror och har varit i branshen sedan första början. Vi har representerat flera olika märken genom åren och varit generalagent för UOvision ända sedan deras start. Z-aim har haft stor del i deras utvecklingen från första prototyp och bidragit med många förslag om funktioner och förbättringar som gjorts upp till vad de är idag. Nu i slutet av 2018 är det dock dags för oss att gå vidare och bli representant för andra märken som står för hög kvalitet, driftsäkerhet, innovativa funktioner och som sätter kunden i första rummet! För oss känns detta mycket spännande och vi ser framemot att ännu en gång få vara med och introducera ett helt nytt märke med framtidsanda och driv i sin utveckling och att desutom återuppta vårt samarbete med ett av marknadens äldsta märken KeepGuard! Titta gärna extra på KeepGuard KG891 4G MMS/GPRS/FTP/SMS 16MP HD- den är vår storsäljare som vält alla begrepp för ett pris av 2395kr.

Vi är övertygade att vårt val av märken är helt rätt och att det dessa kommer att gynna dig som kund med kameror med genomgående topprestanda! 

Även fortsättningsvis kommer du att hitta även andra märken av kända tillverkare i vårt sortiment. Trygga produkter som du kan lita på och som är testade av oss.  

De märken vi marknadsför är: WildGuarder, KeepGuard, Eragle, Scout Guard, Stealht Cam, Bresser och BolyGuard. Vi har under åren samlat stor kunskap i ämnet som du som kund kan dra nytta av. Vi deltar ofta aktivt i utvecklingen direkt mot tillverkarna och kan erbjuda bästa möjliga garanti och service. En MMS/GPRS kamera erbjuder otroliga möjligheter att effektivt övervaka i princip allt man kan komma på: Vilt, hem, stuga, verkstad, diesel, entreprenad maskiner, flygfält, företag etc. Vi säljer övervakningskameror till privatpersoner, företag, polis, militär, statliga forskningsprojekt, Länsstyrelser, WWF (världsnaturfonden) etc. Om du inte är säker på vilken kamera som passar dina behov så fråga oss innan köp så kan vi hjälpa dig att välja rätt modell. Vi lämnar utbytes Garanti vid konstaterat fel för snabbast möjliga servicetid.

Läs gärna vår ÅtelkameraGuide, ett dokumet för att snabbt lära sig grunderna - HÄR

Produkter
Övrigt