Åtelkameror

Z-aim AB är en av Sveriges mest rutinerade och äldsta försäljare av åtelkameror och vi har varit i branshen sedan början 2000-talet. Vi har representerat flera olika märken genom åren och varit generalagent för UOvision ända sedan deras start. I slutet av 2018 blev det dags för oss att gå vidare och byta märke och bli generalagent för Keepguard i Sverige. Märket som är en av branschens äldsta och mest rutinerade tillverkare står för hög kvalitet, driftsäkerhet, genomtänkta funktioner och att alltid sätta kunden i första rummet! För oss känns detta mycket spännande att återuppta vårt samarbete med KeepGuard som vi sålde mkt av under början av 2000-talet. 

Titta gärna extra på KeepGuard KG891 3g+ MMS/GPRS/FTP/SMS 16MP HD- den är vår storsäljare som vält alla begrepp för ett pris av 2499:-

Vi har under åren samlat en stor kunskap i ämnet som du som kund kan dra nytta av. Vi deltar aktivt i utvecklingen direkt med Keepguard och kan erbjuda dig bästa möjliga garanti och service. En MMS/GPRS kamera erbjuder otroliga möjligheter att effektivt övervaka i princip allt man kan komma på: Vilt, hem, stuga, verkstad, diesel, entreprenad maskiner, flygfält, företag etc. Vi säljer övervakningskameror till privatpersoner, företag, polis, militär, statliga forskningsprojekt, Länsstyrelser, WWF (världsnaturfonden) etc. Om du inte är säker på vilken kamera som passar dina behov så fråga oss innan köp så kan vi hjälpa dig att välja rätt modell. Vi lämnar utbytes Garanti vid konstaterat fel för snabbast möjliga servicetid.

Läs gärna vår ÅtelkameraGuide, ett dokumet för att snabbt lära sig grunderna - HÄR

Produkter
Övrigt