Åtelkameror

"Åtelkameror av Högsta Kvalitet och Expertis hos Z-aim AB

I Sverige är Z-aim AB det självklara valet när det gäller åtelkameror! Vi har en gedigen erfarenhet av åtelkameror och erbjuder två av branschens mest pålitliga märken: Hunterszone och Keepguard. Dessa varumärken är välkända för sin höga kvalitet och den senaste tekniken, inklusive molnkameror med användarvänliga appar som gör det enkelt att fjärrstyra din kamera direkt från din mobiltelefon. Jägare och naturälskare har länge vetat vart de beställer pålitliga viltkameror för jakt och krävande inventering av vilt! För många jägare är åtelkameran en väldigt viktig del av jaktutrustningen!

Oavsett modell eller prisnivå, håller alla våra viltkameror en konsekvent hög standard och prestanda. De fokuserar på funktioner som snabb triggerhastighet, kraftfulla rörelsesensorer, hög bildkvalitet och pålitlig helt automatisk IR-blixt. Vårt Hunterszone-varumärke och Keepguard-kameror uppfyller alla viktiga kriterier för att skapa effektiva kameror som klarar de mest krävande uppgifterna. En avgörande faktor för åtelkameror är triggerhastigheten, och våra Hunterszone Wolf- och Keepguard-kameror har en imponerande triggerhastighet på endast 0,25 sekunder, vilket gör dem till några av de snabbaste på marknaden.

Den moderna marknaden har övergivit kameror med längre triggerhastigheter på 0,6 sekunder, som nu betraktas som budgetalternativ. Så se till att du inte betalar premiumpriser för föråldrad teknik.

Vårt eget Hunterszone-varumärke är utvecklat i nära samarbete med Uovision, ett företag känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Keepguard är ett av de äldsta varumärkena på marknaden och har varit aktivt sedan början av 2000-talet. De komponenter och den teknologi som används i våra kameror är noggrant utvalda och håller högsta kvalitet.

Som en av branschens ledande aktörer har vi omfattande kunskap om alla våra kameror. Vi utför rigorösa tester och utvärderingar i olika miljöer för att säkerställa prestanda och funktionalitet. Vårt nära samarbete med tillverkarna gör att vi aktivt deltar i utvecklingen av kamerorna.

När du köper en kamera från oss kan du alltid känna dig trygg med vår 2-åriga garanti och kostnadsfria telefonsupport. Under garantiperioden erbjuder vi en utbytesgaranti om några större fel skulle uppstå, vilket eliminerar onödiga väntetider för reparation. Vi är även leverantörer av kameror till olika viltprojekt och Länsstyrelser i Sverige.

Ta gärna en titt på vår omfattande Åtelkameraguide för mer information – länken finns här."

Produkter
Övrigt