Åtelkameror

Åtelkameror är i Sverige nästan synonymt med Z-aim AB! Vi är ett av de företag som har absolut längst erfarenhet av åtelkameror. Från årsskiftet 2019 är vi generalagent för Keepguard, ett samarbete vi är stolta över att blivit anförtrodda.

Vi har valt Keepguard som märke eftersom deras produkter håller en genomgående hög kvalitet och mycket hög prestanda oavsett modell och prisnivå. De prioriterar: kort Trigger Speed, kraftfull effektiv rörelsesensor, hög bildkvalite, kraftfull fullt automatisk IR-blixt, användarvänlighet och driftsäkerhet till bra pris på ett mycket elegant sätt . Keepguard KG895 30MP HD CLOUD APP är sista tillskottet och som direkt blev testvinnare i Allt Om Jakt Och Vapen nr 5 2020. Keepguard prickar in alla kriterirer som krävs för att skapa riktigt effektiva kameror som klarar det tuffaste uppdragen! En väldigt avgörande faktor hos åtelkameror är hur kort Trigger Speed de har eftersom det avgör helt hur snabbt kameran vaknar, mäter och fotar djuret som löst ut kamerans rörelsesensor. Keepguard har så kort Trigger Speed som 0.25 sekunder, i kombination med en av marknadens mest kraftfulla rörelsesensor och hög bildkvalitet tillhör de absoluta toppskiktet. Idag hör inte kameror med lång Trigger Speed på 0.6 sekunder hemma annat än i budgetklass så se upp så du inte betalar premiumpris för "förlegad teknik" eftersom många märken inte alls hängt med men gärna tar bra betalt.

Keepguard är ett av marknadens äldsta märken och har varit aktivt ända sedan början av 2000-talet. Uppbygnaden av deras kameror sker med delar som är mycket väl beprövade och håller hög kvalitet och i kameratekniken återfinns komponenter från stora kända märken. Den invändiga uppbyggnaden avspeglar en väl utvecklad produktionsteknink som kommer från Keepguards långa erfarenhet.   

Som en av de största aktörerna på marknaden har vi gedigen kunskap om alla kameror samt testar och utvärderar dem intensivt i olika miljöer för att veta prestanda och funktionalitet. Vår direkta kontakt med tillverkaren gör att vi hela tiden aktivt deltar i kamerornas fortsatt utveckling!

Ditt köp av kamera hos oss är alltid tryggt med 2 års garanti och fri telefonsupport. Under garantitiden tillämpar vi utbytesgaranti om större fel uppstår så du slipper vänta på reparation. Vi är leverantör av kameror till olika viltfprojekt och Länsstyrelser i Sverige. 

Läs gärna vår Åtelkameraguide, länk finns här

Produkter
Övrigt