Åtelkameror

Åtelkameror är i Sverige nästan synonymt med Z-aim AB! Vi är ett av de företag som har absolut längst erfarenhet av åtelkameror. Vi var under många år generalagent för Uovision men skenande prisutveckling i förhållande till deras prestanda blev tillslut för mycket för ett fortsatt samarbete! Från årsskiftet 2019 avslutades därför vårt samarbete med Uovision. Vi gick istället över till att bli generalagent för KeepGuard i Sverige från och med 1/7 2019 och detta är ett samarbete vi är stolta över att blivit anförtrodda. Vi kommer fortsatt att endast sälja Keepguard.

Vi har valt Keepguard som märke eftersom de står för vad vi tycker är viktigt i hela sin kedja. De prioriterar kameror med prestanda, bildkvalite, användarvänlighet, driftsäkerhet och pris på ett mycket elegant sätt . Keepguard är ett av marknadens äldsta märken och har varit aktivt ända sedan början av 2000-talet. Uppbygnaden av deras kameror sker med delar som är mycket väl beprövade och håller hög kvalitet och i kameratekniken återfinns komponenter från stora kända märken. Den invändiga uppbyggnaden avspeglar en väl utvecklad produktionsteknink som kommer från Keepguards långa erfarenhet.   

Som en av de största aktörerna på marknaden har vi gedigen kunskap om de kameror vi säljer. Vi testar själva intensivt alla kameror i olika miljöer för att utvärdera prestanda och funktionalitet. Vår direkta kontakt med tillverkaren gör att vi hela tiden aktivt deltar i kamerornas fortsatt utveckling!

Ditt köp av kamera hos oss är alltid tryggt med 2 års garanti och fri telefonsupport. Under garantitiden tillämpar vi utbytesgaranti om större fel uppstår så du slipper vänta på reparation. Vi är leverantör av kameror till olika viltfprojekt och Länsstyrelser i Sverige. 

Läs gärna vår Åtelkameraguide, länk finns här

Produkter
Övrigt