Åtelkameror

Z-aim AB är de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av åtelkameror. Vi har under lång tid varit generalagent för Uovision som blivit känt för kvalitet och funktion. Men allt som har en början kommer till sitt slut och från årsskiftet 2019 kommer vi att avsluta vårt samarbete med Uovision för att gå över till WildGuarder. 

Vi har valt WildGuarder som märke med omsorg eftersom de står för vad vi tycker är viktigt i hela sin kedja. De prioriterar kameror med prestanda, bildkvalite, användar och driftsäkerhet på ett elegant sätt. Ett innovativt team som ända från början siktat mot toppen i kedjans steg. Vi är stolta av att få inleda ett nytt långvarigt samarbete.  

Som en av de allra största aktörerna på Svenska marknaden har vi gedigen kunskap om de kameror vi säljer. Vi testar själva alla kameror i olika miljöer för att utvärdera prestanda och funktionalitet. Vi har mycket bra kontakter direkt med tillverkarna av de märken vi säljer.

Ditt köp av kamera hos oss är alltid tryggt med garantier och support. Under garantitiden tillämpar vi utbytesgaranti om större fel uppstår så du slipper vänta på reparation. Vi är leverantör av kameror till olika viltforskare och Länsstyrelser i Sverige. 

Läs gärna vår Åtelkameraguide, länk finns här

Produkter
Övrigt