Antenner

"Garmin Astro Hundpejl Antenner – Förbättrad Prestanda och Säkrare Jakt

Hos oss hittar du ett omfattande utbud av Garmin Astro hundpejl-antenner, inklusive modeller som passar DC30, DC40, DC50, 320 och 220. Med våra högpresterande Garmin-antenner kan du förvänta dig en avsevärt ökad räckvidd, färre frustrerande förluster av signalen och snabbare återkoppling under jakten.

Våra Garminantenner erbjuder flera fördelar:

Utökad Räckvidd: Med våra antenner får du en betydligt längre räckvidd, vilket ökar chanserna att hålla koll på din hund över större områden.

Förbättrad Tillförlitlighet: Med vår pålitliga utrustning minskar risken för förlorad kontakt med din hund och ökar säkerheten under jakten.

Smidig Användning: Våra antenner gör det möjligt att enkelt hämta signalen från halsbandet till din handenhet utan att vara i omedelbar närhet.

Vi har lång erfarenhet av att sälja antenner och våra modeller är noggrant utvalda och beprövade för att säkerställa hög kvalitet och prestanda. Om din hunds halsband fortfarande har den ursprungliga antennen, kan det vara en klok idé att byta ut den innan den går sönder mitt under jakten.

Om ditt halsband är några år gammalt rekommenderar vi också att byta ut batteriet för att återställa batteritiden och säkerställa optimal prestanda genom korrekt batterispänning. Vi erbjuder högkvalitativa batterier som levereras komplett med elektronik och kontakter, vilket gör det enkelt för dig att själv utföra bytet.

Ta din jaktkomfort till nya höjder med förbättrad prestanda och pålitlighet."

Produkter
Övrigt